10/2 УФ-Б Жица, Подземен Фидер и Директен Погребен Кабел За Земја

DEN 0.33

#10 WG Жица Со Жарени (Меки) Бакарни (Cu) Проводници Се користи Во Затворен простор за Влажни Или Корозивни Л�

Панелтроника А ' Рамка Магнетни Прекинувач - 40 Засилувачи-Двоен Пол

DEN 312.00

ПАНЕЛТРОНИКА ПРЕКИНУВАЧ 40 ЗАСИЛУВАЧИ ДВОЕН ПОЛ АРАМКА МАГНЕТНИ ПАНЕЛТРОНИКА ПРЕКИНУВАЧ 40 ЗАСИЛУВАЧИ Д

Фрудрик Термостат Жица-Цврст Бакар 18 Мерач-CL2-Кабел За Напојување

DEN 2.00

Термостат Жица Рејтингот и Одобренија : УЛ 13, CL2,Нец Член 725, Температура Рејтинг : 20°C~ +60°C,Напон Рејтинг : 1