Јака за мачки Отцепен Супермен Штит Сина Ширина од 6 до 9 Инчи 0,5 Инчи

DEN 2.33

Отцепената јака за мачки одговара на големината на вратот од 69 инчи и е широка 1 / 2 инчи Оваа јака за мачк�