Плакери Стоматолошки фасции, напредно чистење близнаци, вкус на нане-75 еа

DEN 3.33

Плакерите близнаци за стоматолози ги карактеризираат ексклузивните 2 реда на Супер Тафкос Двете линии �

Антибактериски мултибактериски мулти-заштитни уста од цепакол 24 мл

DEN 1.00

Пакет од 3 шишиња, секоја е 24 унци Ги убива бактериите што можат да предизвикаат лош здив за посвежа, почи