Invacare Softform Премиерот Болница Кревет Душек, 36 Широк X 84 Долго, IPM1084

DEN 2.67

Полиуретан НАЈПРОДАВАН ДУШЕК : Карактеристики 2 независни слоеви уникатен Едноделен Вметнувач Од Ујадр