Клупа за чевли SKM со перница бела и сонома даб 40,9 X11.8 X19.3 иверица

DEN 3.00

Чувајте ги чевлите добро организирани и секогаш при рака со оваа клупа за чевли! Клупата со перница исто

Дизајн на потпис Од Tableли Волтли Акцент Табела, 19 W X 19 D X 20 H, Потресен Браун

DEN 2.67

ТАБЕЛА ЗА ПРЕОДЕН АКЦЕНТ : чистиот профил на оваа крајна табела работи подеднакво добро во секојдневни �