• Со попуст
  • Неодамнешно
Вал-Чисти Концентрирани Делови За Држач За Протези И Прашок За Чистење На Ноќни Чувари ВО КОМПЛЕТ Со Четка За Чистење Протези И Практична Референтна Картичка За Не?

Вал-Чисти Концентрирани Делови За Држач За Протези И Прашок За Чистење На Ноќни Чувари ВО КОМПЛЕТ Со Четка За Чистење Протези И Практична

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Безбедно На Валпласт и Практично Сите Отстранливи делови Работи и На Акрилни Протези, Ноќни Чувари и Држачи. Користењето дневно 15 минути ја отстранува Дамката и Наслагите За чиста уста и светла насмевка. Вклучената brономски дизајнирана четка за протези помага за чистење на протези поефикасно и темелно. Најлонските влакна се сечат за да се четкаат рамните површини на протезата со превртена страна за лесен пристап до чистење во простори помеѓу забите. Вал-Чист Концентриран Чистач за Протези безбедно, брзо и ефикасно ќе ја одржува чистотата на вашиот отстранлив стоматолошки апарат. 1 година снабдување. Практична референтна картичка со детални упатства за нега на протези. Вал-Чист е исклучително ефикасно средство за чистење На Флексибилни Делови На Валпласт, како и сите акрилни протези, и повеќето метални и акрилни делови и други видови парцијални протези, отстранливи реставрации, држачи и ноќни чувари. Ако имате повеќе протези од различни материјали, Вал-Чист е идеален за сите нив! Секоја кутија Вал-Чиста содржи 12 пакети од средството за чистење.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата