• Со попуст
  • Неодамнешно
ZLXDP екран на допир Дигитален мултиметар 6000 брои дигитален профил мултиметарски тестер AC DC волтметар аналоген тестер

ZLXDP екран на допир Дигитален мултиметар 6000 брои дигитален профил мултиметарски тестер AC DC волтметар аналоген тестер

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Режим на приказ : LCD на троен приказ; Главен дисплеј, под -дисплеј, аналогна лента Максимален приказ : 5999 (5 5/6) Бит автоматски приказ на поларитет. Метод на мерење : Двојна интегрална конверзија на A/D. Стапка на земање мостри : околу 3 пати во секунда. Над опсег на приказ : Највисоката позиција покажува „ОЛ“. Лесен за носење и употреба. Режим на приказ : LCD на троен приказ; Главен дисплеј, под -дисплеј, аналогна лента. Максимален приказ : 5999 (5 5/6) Бит автоматски приказ на поларитет. Метод на мерење : Двојна интегрална конверзија на A/D. Стапка на земање мостри : околу 3 пати во секунда. Над опсег на приказ : Највисоката позиција покажува „ОЛ“. Лесен за носење и употреба. Режим на приказ : LCD на троен приказ; Главен дисплеј, под -дисплеј, аналоген лента. Максимален дисплеј : 5999 (5 5/6) Бит автоматски дисплеј за поларитет.Контозна функција за работа со напојување; низок напон на животната средина за прикажување на напон : (0 ~ 40) ℃ , релативна влажност < 80%; моќност : AAA 2* 1.5 V батерија; волумен (големина) : 139 × 68 × 18mm (L × W × H); тежина : околу 175g ;.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата