• Со попуст
  • Неодамнешно
Bussmann Cooper BP/TL-20A 20A осигурувач

Bussmann Cooper BP/TL-20A 20A осигурувач

 
DEN 113.60

Количината на стоката
Това е достапна

Временско одложување на средна должност, натоварен линк TL осигурувач за станбени моторни кола Користете во кујна, работилница, гаража, кола за комунални услуги или кое било коло што содржи електрични мотори, релеи или соленоиди. Теми за месинг (база на Едисон) во садови за осигурувачи. Дополнителен голем чист прозорец го олеснува гледањето дали осигурувачот е разнесена. 125 V AC, 10,000 A. Временско одложување на средна должност, натоварен линк TL осигурувач за станбени моторни кола. Користете во кујна, работилница, гаража, кола за комунални услуги или кое било коло што содржи електрични мотори, релеи или соленоиди. Теми за месинг (база на Едисон) во садови за осигурувачи. Дополнителен голем чист прозорец го олеснува гледањето дали осигурувачот е разнесена. 125 V AC, 10,000 A. Временско одложување на средна должност, натоварен линк TL осигурувач за станбени моторни кола. Користете во кујна, работилница, гаража, кола за комунални услуги или кое било коло што содржи електрични мотори, релеи или соленоиди. Теми за месинг (база на Едисон) во садови за осигурувачи.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата