• Со попуст
  • Неодамнешно
32 LED Индуктивно полнење на системот за белење на заби за белење на заби за белење на заби за белење на светло со 16 моќни светла на црвени и 16.

32 LED Индуктивно полнење на системот за белење на заби за белење на заби за белење на заби за белење на светло со 16 моќни светла на црвени

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

Интегрираниот дизајн на LED светлото на лентата за напојување го олеснува употребата 32 LED (3 работни режими) помоќни и поефикасни. 16-минутна функција за автоматско исклучување, заштеда на време, напор и моќ. Полнење на безжично индукција, избегнување на плетење и запленување на жици за време на употреба, што е поудобно. Со цел да се обезбеди подобра употреба на овој производ, внимателно прочитајте ги следниве информации пред да ги купите : . Дизајн со едно парче : 32 сино-црвена LED заби за белење на заби за чувствителни заби, едно парче дизајн нема потреба од дополнителни ленти за белење на заби. Три режими : Професионално белење на забите : Со моќно сино и црвено ладно светло, сина светлина за заби за белење забрзување на осветлувањето / црвена светлина за одржување на оралното здравје, помогнете да се забави болката / црвената и сината интегрирана светло светло светло и сина светлина истовремено. Автоматска функција за исклучување : Лесно за употреба, автоматско исклучување По потреба од само 16 минути тајминг за да имате побели заби , брз ефект на белење по употребата. Не треба да се грижите за заборавањето на времето. Копче за допир и брзо : копче за прекинувач/функција чувствителен на допир, можете лесно да го вклучите со лесен допир , притиснете и држете 2-3 секунди за да го вклучите , допрете еднаш за да изберете режим на сина светлина и да допрете двапати за да изберете црвена светлина Режим , допрете три пати во брза сукцесија за да изберете режим на сино-црвена светлина. Притиснете и држете 2-3 секунди за да се исклучи. Магнетно полнење : Вградена батерија од 300m Ah литум, може да се користи директно 7-8 пати кога е целосно наполнет. (Ве молиме, наполнете ја машината 2 часа пред првата употреба. Со цел да се обезбеди подобра употреба на овој производ, внимателно прочитајте ги следниве информации пред да ги купите : . Дизајн со едно парче : 32 сино-црвена LED заби за белење на заби за чувствителни заби, едно парче дизајн нема потреба од дополнителни ленти за белење на заби. Три режими : Професионално белење на забите : Со моќно сино и црвено ладно светло, сина светлина за заби за белење забрзување на осветлувањето / црвена светлина за одржување на оралното здравје, помогнете да се забави болката / црвената и сината интегрирана светло светло светло и сина светлина истовремено. Автоматска функција за исклучување : Лесно за употреба, автоматско исклучување По потреба од само 16 минути тајминг за да имате побели заби , брз ефект на белење по употребата. Не треба да се грижите за заборавањето на времето. Копче за допир и брзо : копче за прекинувач/функција чувствителен на допир, можете лесно да го вклучите со лесен допир , притиснете и држете 2-3 секунди за да го вклучите , допрете еднаш за да изберете режим на сина светлина и да допрете двапати за да изберете црвена светлина Режим , допрете три пати во брза сукцесија за да изберете режим на сино-црвена светлина.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата