• Со попуст
  • Неодамнешно
Привремено поправка на забите, козметички привремен комплет за поправка на забите за поправка на исчезнати скршени заби за заби за полнење материјал за полнење ма?

Привремено поправка на забите, козметички привремен комплет за поправка на забите за поправка на исчезнати скршени заби за заби за полнење материјал

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

Привремено поправка на забите : Инстантните протези на фурнирот се изработени од сигурен материјал, безбеден, може да трае неколку месеци, лесен за употреба, привремената алатка за мултифункционални заби може да го замени горниот или долниот заб што недостасува, лесен за употреба Лесен за употреба : Материјалот за полнење на забите не е потребна фиока или алгинат впечатоци. Не се потребни специјални алатки или опрема, лесни за употреба, алатката за скршени заби што недостасува може да замени изгубено полнење, капа, круна или вметнување, лесен за употреба. Лесно за работа : Поправката за полнење на забите е лесна за ракување, повеќето клиенти можат да создадат нов заб за неколку минути, лесен за употреба, монистра за поправка на забите можат да траат неколку месеци, мултифункционалниот сет за поправка на забите може да се користи за Повеќето клиенти. Производи за деградација : материјалот за полнење на забите со скршени заби е безбеден, ве молиме слободно користете го. Не е потребен посебен третман ако безгрижно се проголта, овој производ е деградирачки, производите за деградација можат да се метаболизираат надвор од телото. Сет за поправка на забите : Материјалот за полнење на забите лесно може да го обликува вашиот сопствен заб, лесен за употреба, монистрата за привремена поправка на забите се лесни за обликување, употреба кога има вистински заби наоколу. Користете ја вистинската температура за да можете лесно да ги обликувате забите. Привремено поправка на забите : Инстантните протези на фурнирот се изработени од сигурен материјал, безбеден, може да трае неколку месеци, лесен за употреба, привремената алатка за мултифункционални заби може да го замени горниот или долниот заб што недостасува, лесен за употреба. Лесен за употреба : Материјалот за полнење на забите не е потребна фиока или алгинат впечатоци. Не се потребни специјални алатки или опрема, лесни за употреба, алатката за скршени заби што недостасува може да замени изгубено полнење, капа, круна или вметнување, лесен за употреба. Лесно за работа : Поправката за полнење на забите е лесна за ракување, повеќето клиенти можат да создадат нов заб за неколку минути, лесен за употреба, монистра за поправка на забите можат да траат неколку месеци, мултифункционалниот сет за поправка на забите може да се користи за Повеќето клиенти.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата