• Со попуст
  • Неодамнешно
Електрична четка за заби на Wagner & Stern Prodental серија 5 режими за четкање и 3 нивоа на интензитет, 8 влакнести влакнести, куќиште за премиум патувања.

Електрична четка за заби на Wagner & Stern Prodental серија 5 режими за четкање и 3 нивоа на интензитет, 8 влакнести влакнести,

 
DEN 1119.84

Количината на стоката
Това е достапна

✅ Екселентно занаетчиство : Нашата премиум електрична четка за заби има дизајн за превенција на штети за да спречи тркалање и паѓање, за разлика од повеќето електрични четки за заби што се оштетуваат кога ќе се качат од шанкот Овој додаток ќе го продолжи животниот век на четката за заби. ✅15 Опции за чистење : Оваа електрична четка за заби на Wagner има фреквенција вибрации 48,000 VPM мотор за левитација за да обезбеди длабоко, темелно и ефикасно искуство за четкање на забите. Има 5 режими за чистење и 3 нивоа на интензитет. Оваа комбинација ви овозможува да изберете од која било од 15 -те опции за чистење. - Лесно да се исчисти : Нашата паметна електрична четка за заби доаѓа со 8 меки глави на четки за четки. Направивме паметен тајмер во четката за заби за да ги задржиме забите и непцата заштитени и смирени. Професионални стоматолошки препораки од 2 минути време за четкање со 30 секунди потсетници за интервал се вклучени за да се обезбеди соодветно здравје на непцата. Препорачуваме да ја менувате главата на четката на секои 3 месеци. Главите за четки за замена се исто така достапни. ✅ Whiten+ Technology : 100% одобрена од стоматолог, оваа електрична четка за заби има 2 режими за белење. Четката за заби на Вагнер отстранува до 10 пати повеќе плакета од рачна четка за заби. Како резултат, започнува да ги избегнува забите за помалку од 1-недела, и го подобрува здравјето на гума за џвакање за помалку од 2-недела. Ве молиме, префрлете ги режимите за белење за секое чистење за да го постигнете најдобриот резултат за белење. Long Долг век на траење на батеријата : Нашата електрична четка за заби има неверојатен век на траење на батеријата со USB безжично полнење. Можете да ја носите четката за заби што не се лизгаат насекаде или да ја оставите дома. Нашата напредна литиум-јонска батерија е позната по својот долг живот и ќе има полнење до 30 дена. Ние исто така нудиме и 1-годишна гаранција за замена. ✅ Екселентно занаетчиство : Нашата премиум електрична четка за заби има дизајн за превенција на штети за да спречи тркалање и паѓање, за разлика од повеќето електрични четки за заби што се оштетуваат кога ќе се качат од шанкот. Овој додаток ќе го продолжи животниот век на четката за заби. ✅15 Опции за чистење : Оваа електрична четка за заби на Wagner има фреквенција вибрации 48,000 VPM мотор за левитација за да обезбеди длабоко, темелно и ефикасно искуство за четкање на забите.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата