• Со попуст
  • Неодамнешно
Sewacc 3pcs чипка за чипка за ембокер за деца за деца занаетчиски книги занаетчиски занаетчиски занаети за деца за скриптинг, умираат, скратен удар, алатка за пробивање ?

Sewacc 3pcs чипка за чипка за ембокер за деца за деца занаетчиски книги занаетчиски занаетчиски занаети за деца за скриптинг,

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

Craft Hole Punch- Одличната изработка на нашиот производ ќе ви донесе добро користејќи искуство Акција на рачката- не само што може да ја искористи можноста за употреба на раце и мозоци, туку и да ја стимулира iosубопитноста на децата и да промовира имагинација. Граничен удар- ќе ја сакате нашата хартиена удар од тоа колку брзо и лесно можете да ги пробиете формите за сите ваши проекти за занаетчиски хартија. Панч за хартија за хартија-Панч за хартија е избор за создавање на проект за уметнички занаетчиски производи за родители-дете и ученик-студент. Фенси граничен удар-особено погоден за интерактивни програми на наставници и студенти, рачно изработени активности за активности родител-дете. Craft Hole Punch- Одличната изработка на нашиот производ ќе ви донесе добро користејќи искуство. Акција на рачката- не само што може да ја искористи можноста за употреба на раце и мозоци, туку и да ја стимулира iosубопитноста на децата и да промовира имагинација. Граничен удар- ќе ја сакате нашата хартиена удар од тоа колку брзо и лесно можете да ги пробиете формите за сите ваши проекти за занаетчиски хартија. Панч за хартија за хартија-Панч за хартија е избор за создавање на проект за уметнички занаетчиски производи за родители-дете и ученик-студент. Фенси граничен удар-особено погоден за интерактивни програми на наставници и студенти, рачно изработени активности за активности родител-дете. Список на пакети 3 x Карактеристики на хартија -боја : случаен удар во боја -Материјал : пластика, железо DIY рачно изработени занаети -големина : 12.54x1 табла за удар на пликови.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата