• Со попуст
  • Неодамнешно
DIY рачно изработен силиконски фонтантен мувла креативен кинески стил фу форма чоколаден шеќер занаетчиски паста мувла DIY сапун занаетчиски силиконски сапуни кала?

DIY рачно изработен силиконски фонтантен мувла креативен кинески стил фу форма чоколаден шеќер занаетчиски паста мувла DIY

 
DEN 95.84

Количината на стоката
Това е достапна

Лесно за чистење Микробранова, рерна, фрижидер, замрзнувач и машина за миење садови. Силиконските калапи се нелепливи и можат лесно да направат креативни кинески стил Фу печени закуски. Силиконските калапи се многу погодни за мафини за печење, кекси и леб, подготовка на замрзната храна, десерти на фиоки за печење и правење бонбони. Изработено е од висококвалитетен силикон од храна и не содржи БПА. Заштита на животната средина, флексибилна, еднократна и издржлива. Широк спектар на употреба : Оваа силиконска калап за свеќи се користи за правење свеќи, а може да се користи и за правење чоколади, коцки за мраз, меки бонбони, сапун, гипс и многу други цели. DIY рачно изработен силиконски фонтантен мувла креативен кинески стил фу облик чоколаден шеќер занаетчиски паста мувла DIY сапун занаетчиски силиконски сапуни за сапуни : 100% сосема нови и високо квалитетни лесно за чистење. Микробранова, рерна, фрижидер, замрзнувач и машина за миење садови. Изработено е од висококвалитетен силикон од храна и не содржи БПА. Заштита на животната средина, флексибилни, еднократни и издржливи. Силиконските калапи се нелепливи и можат лесно да направат креативни кинески стил фубни закуски.


Клучни карактеристики

Material:
Food Grade Silicone
Color:
As the Picture
Size:
Approx. 8.1x7.8x0.9 cm/3.19x3.1x0.35 inches
Package Includes:
1 x Silicone Mold
note:
1.Please allow 0-2cm errors due to manual measurement, make sure that you do not mind before you order.
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
3.Other parts are not included.:
Thanks for your understanding. :

Слични производи во категоријата