• Со попуст
  • Неодамнешно
ДРЖАЧ За Ролна За Тоалетна Хартија WHLMYH, Држач За Хартија За Тоалетна Кујна Од 2 парчиња Држач За Крпа За Држач За Крпи За Организатор За Складирање На Бања Едноставн?

ДРЖАЧ За Ролна За Тоалетна Хартија WHLMYH, Држач За Хартија За Тоалетна Кујна Од 2 парчиња Држач За Крпа За Држач За Крпи За Организатор За Складирање

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Сосема Нов и Еколошки, Индустриски Стил, Убав и Издржлив Тоа ќе Одговара на Различни Стилови На Декорација и Ќе Додаде Модерен Допир на Вашето Семејство или Хотел. Инсталирањето на Ѕидот е Многу Лесно. Дома, Хотел Бања Основни Производи, Ние Им Обезбедуваме На Корисниците И Сигурни Производи. 100% Гаранција За Задоволство : Ве Молиме Контактирајте Не Ако Имате Какви Било Прашања или Ви Треба Друга Помош, Ние ќе Ви Дадеме Одговор во Рок од 24 Часа. Сосема Нов и Еколошки, Индустриски Стил, Убав и Издржлив. Тоа ќе Одговара на Различни Стилови На Декорација и Ќе Додаде Модерен Допир на Вашето Семејство или Хотел. Инсталирањето на Ѕидот е Многу Лесно. Дома, Хотел Бања Основни Производи, Ние Им Обезбедуваме На Корисниците И Сигурни Производи. 100% Гаранција За Задоволство : Ве Молиме Контактирајте Не Ако Имате Какви Било Прашања или Ви Треба Друга Помош, Ние ќе Ви Дадеме Одговор во Рок од 24 Часа. Добредојдовте Во Нашата Продавница, Имаме Различни Стилови На Држач за Тоалетна Хартија Од кои Можете да Изберете. Ако Ви Требаат Повеќе Производи, Можете Да Кликнете На Мојата Продавница, а Потоа Одете Во Мојата Продавница за Да Купите!Спецификации : Стил : Модеренпогоден за Бања, Спални Соби, Плакари, Канцеларии и Кујни.Големина : Како Што Е Прикажано На Сликата (Ако Нема Големина На Сликата, Ве Молиме Контактирајте Не За Понуда)Пакетот Вклучува 1 X Држач За Тоалетна Хартија(Други Предмети Се Референтни Ставки Или)Забелешка : Поради Калибрацијата на Бојата на Секој Дисплеј, Боите Може Малку да Се Разликуваат.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата