• Со попуст
  • Неодамнешно
Црвени сатурни пешкири куки бања палто кука облечена кука SUS304 од не'рѓосувачки челик облечена облека облечена облека плакарот плоштад тешка wallидна кука за дневна ?

Црвени сатурни пешкири куки бања палто кука облечена кука SUS304 од не'рѓосувачки челик облечена облека облечена облека плакарот плоштад

 
DEN 239.84

Количината на стоката
Това е достапна

【SUS 304】 Куките од не'рѓосувачки челик се многу стабилни и издржливи заради нивната мазна површина и водоотпорност Не'рѓосувачки челик од хромирана завршница е изработен од густ 304 врвен степен од не'рѓосувачки челик. Тој е издржлив и нема да се наведнува или 'рѓа дури и во влажни околини. 【Современ дизајн】 Заградата и куката за куки од не'рѓосувачки челик се направени од висококвалитетен SUS 304 не'рѓосувачки челик и бараат да се дупчат во wallидот за употреба. Чистите линии и без остри рабови се она што ја прават вашата бања убаво место. 【Широка употреба】 За да ја одржувате вашата соба уредна, можете безбедно да висат различни работи на куката за облека. Suitable for bathrooms, bedrooms, living rooms, kitchens, outdoor showers, basements, laundry rooms, and offices, it can be used to store towels, ropes, umbrellas, bags, washcloths, clothes, coats, hats, sweaters, swimwear, sacks, и кујнски материјали. 【Со сите додатоци】 Заедничкиот раб на модерните куки на wallидот помага да се заштити раката од исечоци. Монтирањето на завртките може да се нанесе на сите мазни површини, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на wallsидовите на плочки, насликаните wallsидови и мермерните wallsидови.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата