• Со попуст
  • Неодамнешно
Замена на ECCPP за ореви за ламби за тркала 20 парчиња 1/2-20 црвен хром шилести продолжени фалсификувани алуминиумски приемници за трки за трки за кадилак за Chevy за Chrysler ?

Замена на ECCPP за ореви за ламби за тркала 20 парчиња 1/2-20 црвен хром шилести продолжени фалсификувани алуминиумски приемници за

 
DEN 652.32

Количината на стоката
Това е достапна

Заврши ореви одговараат - За Cadillac Brougham/Deville за Chevy Impala за Chrysler Cordoba за Dodge B100/Viper за Ford Crown Victoria/Falcon/Mustang 1962-2011 (ве молиме погледнете го описот на производот за детали) Заврши ореви одговараат - За Cadillac Brougham/Deville за Chevy Impala за Chrysler Cordoba за Dodge B100/Viper за Ford Crown Victoria/Falcon/Mustang 1962-2011 (ве молиме погледнете го описот на производот за детали). Спецификации за ореви на тркала - 20 парчиња Ореви за лавчиња се 1/2-20 погон 3/4 хексадецимална големина близок крај 60мм високи и ширина 30мм. Компатибилност - Со совпаѓање на овие спецификации на Chrome Lug Nuts (стилот на седење на конецот, итн.) За да одговараат на барањата за вашето возило и тркалото. Или контактирајте го нашиот тим за искуство со клиенти за да потврдите безбедна и соодветна вклопување. Директна замена - Нашите капаци на тркалото се тестираат и ги исполнуваат или ги надминуваат барањата за перформанси на OEM, што ви помага да заштедите над 100 американски долари во продавницата за делови за автомобили во САД. Премиум квалитет - Оревите на LUG се изработени од CNC Billet Aluminum , дизајнирани да се инсталираат лесно и да ви овозможат да уживате во неспокојно возење - испорачано во специјален дизајниран пакет. Заврши ореви одговараат - За Cadillac Brougham/Deville за Chevy Impala за Chrysler Cordoba за Dodge B100/Viper за Ford Crown Victoria/Falcon/Mustang 1962-2011 (ве молиме погледнете го описот на производот за детали). Заврши ореви одговараат - За Cadillac Brougham/Deville за Chevy Impala за Chrysler Cordoba за Dodge B100/Viper за Ford Crown Victoria/Falcon/Mustang 1962-2011 (ве молиме погледнете го описот на производот за детали). Спецификации за ореви на тркала - 20 парчиња Ореви за лавчиња се 1/2-20 погон 3/4 хексадецимална големина близок крај 60мм високи и ширина 30мм. Компатибилност - Со совпаѓање на овие спецификации на Chrome Lug Nuts (стилот на седење на конецот, итн.) За да одговараат на барањата за вашето возило и тркалото. Или контактирајте го нашиот тим за искуство со клиенти за да потврдите безбедна и соодветна вклопување. Директна замена - Нашите капаци на тркалото се тестираат и ги исполнуваат или ги надминуваат барањата за перформанси на OEM, што ви помага да заштедите над 100 американски долари во продавницата за делови за автомобили во САД.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата