• Со попуст
  • Неодамнешно
Слатиом гуми инфлатор Чак со висока температура отпорна на црево за надувување за автомобил за надувување , црево за инфлација со висок притисок од гума под прити?

Слатиом гуми инфлатор Чак со висока температура отпорна на црево за надувување за автомобил за надувување , црево за инфлација

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

Трислојно гумено црево, користејќи црево за гумена инфлација отпорни на висок притисок за да се спречи замрзнување и зацврстување Отпорност на висок притисок, до 300psi, побезбеден и посигурен за употреба, многу удобен. Голема брза женска глава со општа намена, користејќи едно парче обликување, трајно, убаво и сјајно, без дамки. Универзалната женска глава за брзо поврзување е изработена од челик и има добри перформанси за запечатување. Воздушната пумпа може брзо да се поврзе со цевката за воздух на мајката. Специјалната женска глава со брз тип + дизајн за брзо прицврстување ја прави поточната врска со воздухот и не протекува воздух. Трислојно гумено црево, користејќи црево за гумена инфлација отпорни на висок притисок за да се спречи замрзнување и зацврстување. Отпорност на висок притисок, до 300psi, побезбеден и посигурен за употреба, многу удобен. Голема брза женска глава со општа намена, користејќи едно парче обликување, трајно, убаво и сјајно, без дамки. Универзалната женска глава за брзо поврзување е изработена од челик и има добри перформанси за запечатување. Воздушната пумпа може брзо да се поврзе со цевката за воздух на мајката. Специјалната женска глава со брз тип + дизајн за брзо прицврстување ја прави поточната врска со воздухот и не протекува воздух. Карактеристика : Трислоен гумено црево, користејќи црево за инфлација отпорно на отпорна на притисок, за да се спречи замрзнување и зацврстување. -Посекно обликување, издржливо, убаво и сјајно, без дамки. Универзалната глава за брзо поврзување е изработена од челик и има добри перформанси за запечатување. Воздушната пумпа може брзо да се поврзе со цевката за воздух на мајката.


Клучни карактеристики

Type:
Quick disconnect inflation hose
Material:
rubber + steel
Colour:
Black
Instructions:
1. Connect the universal quick connect female connector with the male connector of the air pump outlet nozzle.:
2. Connect the quick connect inflation chuck to the tire mouth for inflation.:
packing list:
1 x Quick disconnect inflation hose:
Notice:
1. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee that the style is the same as shown in the picture.:
2. Due to the difference in manual measurement, please allow slight size differences.:
Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Please understand, thank you! :

Слични производи во категоријата