• Со попуст
  • Неодамнешно
Hiyitks Air Chuck со адаптер за клип, адаптер за млазница за заклучување на месинг за заклучување на гуми за поврзување, без истекување 250 psi гуми за гуми за пумпа за компрес?

Hiyitks Air Chuck со адаптер за клип, адаптер за млазница за заклучување на месинг за заклучување на гуми за поврзување, без истекување

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

? Чак на гумите на гумите ви дава одличен заптивка на вентилот за гуми, тој е одличен додаток за адаптер за црева на цревата за црева на цревата за надуени гуми. ? Материјал со висок квалитет, исто така, има одлична антикорозија, отпорност на абење, но сепак максималниот притисок е до 250 psi. ? ? Може да поправи редовен брз конектор за надувување. ? Лесно е да се депресираат и доволно силни за да останат на место. Чак на гумите на гумите ви дава одличен заптивка на вентилот за гуми, тој е одличен додаток за адаптер за црева на цревата за црева на цревата за надуени гуми. ? Материјал со висок квалитет, исто така, има одлична антикорозија, отпорност на абење, но сепак максималниот притисок е до 250 psi. ? ? Може да поправи редовен брз конектор за надувување. ? Лесно е да се депресираат и доволно силни за да останат на место. Надувајте ги гумите брзо и лесно без да го ставите вентилот. Гумата Чак е мал, удобен вклопување на вентилот што може лесно да се закачи на вашата гума. Со лесен заклучен воздух Чак, лесно е да се задржи инфлацијата или да се одржи притисок врз најпопуларните гуми : автомобили, велосипеди, камиони/тешки возила.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата