• Со попуст
  • Неодамнешно
Преносна пумпа за гуми за гуми 2 Методи на снабдување DC 12V Воздухопловна пумпа за гума со LED светлосен LED екран Дигитален дисплеј за мотоцикли велосипеди гумени чамц?

Преносна пумпа за гуми за гуми 2 Методи на снабдување DC 12V Воздухопловна пумпа за гума со LED светлосен LED екран Дигитален дисплеј за мотоцикли

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

2 Методи на снабдување : Пумпа за гуми со LED светлина има 2 методи на снабдување (полнач за автомобили 12 V, клип за батерии), опсег на инфлација од 4М, пумпа за воздух со голема моќност, брза инфлација и брзо надополнување на гасот од 30 години LED светло : DC 12 V Air Compressor усвојува поставка за дигитален дисплеј на LED екран, со LED светло, што е побезбедно и поудобно за употреба ноќе. Заштита за полнење : Пумпата за гуми дигитално ја прикажува претходно поставената вредност на притисокот, таа автоматски ќе се исклучи кога е целосно наполнет и нема да биде преоптоварен, безбеден и безбеден. Мултименска цел : Преносен инфлатор на гуми е погоден за сите гуми од 12 V автомобили, а исто така е погоден за мотоцикли, велосипеди, топки, гумени чамци, лебдечки кревети за плажа, играчки за надувување, итн. Мала преносна : пумпата за компресор на воздухот е мала по големина и голема во моќ. Може да се стави во багажникот или во аголот на автомобилот, со брзо време на инфлација и висок притисок на инфлацијата. 2 Методи на снабдување : Пумпа за гуми со LED светлина има 2 методи на снабдување (полнач за автомобили 12 V, клип за батерии), опсег на инфлација од 4М, пумпа за воздух со голема моќност, брза инфлација и брзо надополнување на гасот од 30 години. LED светло : DC 12 V Air Compressor усвојува поставка за дигитален дисплеј на LED екран, со LED светло, што е побезбедно и поудобно за употреба ноќе. Заштита за полнење : Пумпата за гуми дигитално ја прикажува претходно поставената вредност на притисокот, таа автоматски ќе се исклучи кога е целосно наполнет и нема да биде преоптоварен, безбеден и безбеден.


Клучни карактеристики

Item Type:
Portable Tire Inflator
Material:
Aluminum Alloy,PC
Power:
180W
Voltage:
DC12V
Working Current:
13-15A
Air Volume:
35L/min
Recommended Maximum Working Time:
15 Minutes Each Time
Rated Pressure:
100-150PSI
Cable Length:
Approx.2.4m / 94.5in
Yellow Extended Air Pipe Length:
Approx. 2m / 78.7in
How to Use:
1.ThisproductisonlysuitableforDCpowersupplywithin12V14A,andcannotbeusedfor110/220V,24V/36Vpowersupply.:
2.Ifyourcarcigarettelighterfuseislessthan15A,itisrecommendedtousethecarbatterytodrivetheinflatordirectly.:
3.Thecarmotorshouldbestartedbeforeuse.Avoidthecarbatterybeingdrained.:
4.After15minutesofinflation,itisbesttostopandletthecompressorcooldown.:
Package List:
1 xPortableTireInflator:
1 x Extended Air Hose:
3 x Inflatable Valve:
1 x Storage Bag:
1 x Battery Clip:
1 x User Manual:

Слични производи во категоријата