• Со попуст
  • Неодамнешно
Преносен компресор за воздух во гуми Luqeeg, преносен компресор за воздух, 150 psi дигитална пумпа за гуми со итни случаи со итен LED слаб и ефикасен пумпа за дисипација на ?

Преносен компресор за воздух во гуми Luqeeg, преносен компресор за воздух, 150 psi дигитална пумпа за гуми со итни случаи со итен LED слаб и

 
DEN 399.84

Количината на стоката
Това е достапна

Мултифункција : Електричен дигитален инфлатор на гуми не е само воздушен компресор, туку и банка за напојување за наплата на вашите дигитални уреди и да биде светло за предупредување Добра дисипација на топлина : Компресорот на пумпата за воздух вграден во чип за контрола на температурата, ја подобрува брзината на дисипација на топлина, инфлацијата не е премногу топла. Низок шум : Фреквенцијата на структурата на намалување на бучавата дури 40d B, помалку механичка бучава, удобно работење, стабилно и сигурно. LED светла : Вградени во LED светла можат да ја осветлат гумата што ја надувувате, а исто така може да ја користите како итна светла во околини со слаба светлина. Широко користете : Пумпа за воздух во гуми е погодна за автомобил, електричен велосипед, мотор, а исто така е погодна за топка, базен за лопатка и други надувувања. Мултифункција : Електричен дигитален инфлатор на гуми не е само воздушен компресор, туку и банка за напојување за наплата на вашите дигитални уреди и да биде светло за предупредување. Добра дисипација на топлина : Компресорот на пумпата за воздух вграден во чип за контрола на температурата, ја подобрува брзината на дисипација на топлина, инфлацијата не е премногу топла. Низок шум : Фреквенцијата на структурата на намалување на бучавата дури 40d B, помалку механичка бучава, удобно работење, стабилно и сигурно. LED светла : Вградени во LED светла можат да ја осветлат гумата што ја надувувате, а исто така може да ја користите како итна светла во околини со слаба светлина.


Клучни карактеристики

Item Type:
Wireless Tyre Air Pump
Material:
ABS
Cylinder Block:
15 single cylinders
Presure:
150 psi
Air Volume:
25L
Current:
2A
Air Flow:
25L/min
Power:
22W
Battery:
4x2000mAh 16V lithium battery (built-in)
Charge Voltage:
DC 5V/2A
Emergency Lighting:
1 LED light
Additional Function:
Mobile power supply, warning light
Screen:
LCD display
Operating Temperature:
-10 - 45°C
Operating Current:
1-5A
Charging Time:
About 5 hours
Can Set Pressure:
150PSI/10.3BAR/990KPA/10.5Kg/cm
Air Efficiency:
Car from 0 - 2.5bar inflatable about 7 to 10 minutes
Application Range:
Car, motorcycle, bicycle, ball, etc
Package List:
1 x Wireless Tyre Air Pump:
1 x USB Cable:
1 x Air Pipe:
1 x Air Nozzle Kit(4pcs):
1 x Bag:
1 x User Manual:

Слични производи во категоријата