• Со попуст
  • Неодамнешно
Држач за прислушување BT40-GT12-110L, Заштита на преоптоварување Флексибилен држач за лебдечки телескопски прислушување, се користи за стегање за време на обработката н?

Држач за прислушување BT40-GT12-110L, Заштита на преоптоварување Флексибилен држач за лебдечки телескопски прислушување, се користи за стегање

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Калење и мелење : Изработено е од голема брзина челик со калење на третман, кој има добра еластичност, силна отпорност на абење и подолг животен век Внатрешната дупка е ситно полирана за да ја направи светла, и се спроведува со само-развиен камен за мелење. Ракав за ракави за водичи : Сите држачи за алатки содржат ракави за водичи со голема прецизност, кои можат да го намалат абењето и да имаат поголема концентричност, што може да го заштити производот од претерано брзи производи предизвикани од прислушување, кршење на чешма и деформација под контрола на притисок, добиточната храна и повлекувањето имаат силни практичност. Пловечка експанзија и контракција : има функција на лебдечка експанзија и контракција. За време на процесот на прислушување, се врши мала синхрона компензација на експанзија, што го проширува животниот век на чешмата, го намалува барањето на параметрите на машината, ја подобрува точноста на конецот и квалитетот на површината и има функција на заштита на преоптоварување на вртежен момент. Рачка за прислушување : Точноста на рачката за прислушување е 0,01мм, концентричноста е голема, ефектот на обработка е добар, ефикасноста на обработката е подобрена, а перформансите се постабилни. Апликација : држач за прислушување на Центарот за обработка на ЦПУ, што се користи за стегање за време на обработката на конецот. Држачот на алатката што може да се повлече може да се намали напред и назад за 5мм преку механизмот за внатрешна заштита.


Клучни карактеристики

Model:
BT40-GT12-110L
Material:
High speed steel
Purpose:
CNC machining center tapping tool holder
Tool Handle Length:
Approx. 110mm / 4.3in
Size of Chuck:
Approx. 19mm / 0.7in
Maximum Diameter of Handle Taper:
Approx. 44.45mm / 1.8in
Applicable Chuck:
GT12 TC312 G3
Function:
Used for clamping during thread processing. The telescopic tapping tool holder can shrink back and forth by 5mm through the internal protection mechanism, which can protect the tap when it is overloaded and stopped.
Package List:
1 x Tapping Holder:

Слични производи во категоријата