• Со попуст
  • Неодамнешно
1 парчиња 3-200мм стаклена плочка јадро на јадрото на јадрото на јадрото на јадрото на отворено, јадрото за дупчење на јадрото за керамички мермер гранит Електрична а?

1 парчиња 3-200мм стаклена плочка јадро на јадрото на јадрото на јадрото на јадрото на отворено, јадрото за дупчење на јадрото за керамички

 
DEN 952.16

Количината на стоката
Това е достапна

1 Непречено сечење, совршен ефект на сечење. Може да се користи за влажни и суви цели. Мелење на мермер, гранит, шинг, керамика, вештачки камен и стакло ,. Особено е погоден за бетонски надворешни wallsидови во градење или декорација. Лесно за носење : Ножевите се спакувани во пластични кутии, што е погодно за складирање и домашна работа. Непречено сечење, совршен ефект на сечење. Може да се користи за влажни и суви цели. Мелење на мермер, гранит, шинг, керамика, вештачки камен и стакло ,. Особено е погоден за бетонски надворешни wallsидови во градење или декорација. Лесно за носење : Ножевите се спакувани во пластични кутии, што е погодно за складирање и домашна работа. Снабдување со DIY : Tiling Type : Core Dript Bitspecification : Type : Core Bitmatery Bitmatery : Diamond Coated Application : Одлично за правење чиста и точна дупка на стакло и Tilenote Please Овозможете грешка од 1-3мм поради рачно мерење. Да се ​​направи разлика помеѓу различните монитори, сликата може не ја одразуваат вистинската боја на предметот. Пакуван вклучен : 1 парчиња дијамантска вежба бит1.


Клучни карактеристики

Type:
Core Drill Bit
Material:
Diamond Coated
Application:
Excellent for making clean and accurate hole on glass and tile
Note:
Please allow 1-3mm error due to manual measurement.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
Package Included:
1pcs Diamond Drill Bit:
1. Smooth cutting, perfect cutting effect.:
2. It can be used for wet and dry purposes.:
3. Grinding on marble, granite, Shi Ying, ceramics, artificial stone and glass,:
4. It is especially suitable for concrete exterior walls in building or decoration.:
5. Easy to carry:
The knives are packed in plastic boxes, which is convenient for storage and homework.

Слични производи во категоријата