• Со попуст
  • Неодамнешно
Прашок Руменило Сенка За Очи Стап, Лесен, Шминка Усна И Образ Нијанса-Пигментиран Крем Стап, Разноврсна, Луксузна, Додава Трепет, Лесен За Употреба Во Движење, Мешав?

Прашок Руменило Сенка За Очи Стап, Лесен, Шминка Усна И Образ Нијанса-Пигментиран Крем Стап, Разноврсна, Луксузна, Додава Трепет, Лесен За Употреба

 
DEN 63.84

Количината на стоката
Това е достапна

?●ЛЕСНА АПЛИКАЦИЈА+Нанесете на очите, усните и образите и измешајте со четка или врвови на прстите Користете сами или како основа за производи во прав за уште подолготрајна боја. ?●ПРЕКРАСЕН БАКНЕЖ на БОЈА ● Бакнете ги образите со боја. Измазнете го нашиот стап за руменило со крем, а образите ќе ви изгледаат како да блескаат природно. ?●ПОВЕЌЕ НАЧИНИ за КОРИСТЕЊЕ ● Користете го Овој треперлив, луксузно мешав стап од крем во прав како сенка за очи, кармин и руменило за кохезивен монохроматски изглед. Лесната формула ја прави практично доказ за грешка и совршена за допири во движење. ?●СОВРШЕН ПОДАРОК●овој стап за руменило во прав може да се користи како подарок за добри пријатели и семејство. Тоа ќе биде идеален за девојки или дами За Секојдневна употреба, Роденденска Забава,Козметичко Шоу,Танцова Забава и Свадбена Шминка и многу повеќе. ?●ГАРАНЦИЈА за ПРОИЗВОДОТ ние сме посветени на создавање квалитетни производи и услуги за вас. Ако имате какви било прашања во врска со производот, секогаш можете да не контактирате преку е-пошта. ЗИТИЈАНИ ќе ви обезбеди услуги и помош во рок од 24 часа.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата