• Со попуст
  • Неодамнешно
Основни Очи На Предиво Магла Кадифена Глазура За Усни Кармин Кадифе Лесен За Боење Долготрајна Мека Магла Усна Роса Не Е Лесно Да Се Избледи Водоотпорна И Издржлив?

Основни Очи На Предиво Магла Кадифена Глазура За Усни Кармин Кадифе Лесен За Боење Долготрајна Мека Магла Усна Роса Не Е Лесно Да Се Избледи

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Материјали За Чистење За Одржување На Усните Меки И Хидрирани Кога Маглата Формира Мека Текстура, Како На Пример При Нанесување Хидратантна Крема, Континуираниот Кармин Во Боја Непречено Се Лизга На Вашите Усни. Неизмазните Течни Кармини Се Многу Удобни И Едноставни Кармини Кои Изгледаат Убаво. Карминот Е Исто Така Многу Пренослив И Може Да Се Носи Наоколу Без Да Зазема Простор. Мазна Кога Се Нанесува, Боја, Без Промена На Бојата, Без Спојување И Без Лебдат По Нанесувањето; Добра Адхезија, Нема Да Падне И Да Се Пренесе На Површината на Други Предмети (такво Стакло); Може Да се Одржува Долго Време, но не е Тешко . Секогаш Чувајте Ги Вашите Најатрактивни Моменти И Ве Прават Најмногу. Свиленкаста, Нежна И Елегантна, Лесна Шминка За Усни, Погодна За Шминка, Особено Погодна За Канцеларија, Состаноци, Шопинг, Летна Забава На Пријатели. Ова Е Многу Удобен И Многу Убав Комплет За Шминка За Усни Кој Лесно Се Нанесува. [забелешка] : Прикажаната Слика е Претставник на Производот и ќе ја Добиете од Достапната Серија. Поради Различните Поставки За Боја На Секој Монитор, Бојата Може Да Биде Малку Поинаква.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата