• Со попуст
  • Неодамнешно
Ксијахиум Секси Мајка Пакер Сјај За Усни Кармин Женски Кармин Пренослива Нелеплива Чаша Трајна Боја Секојдневна Употреба Козметика Различни Опции За Боја Слатки ?

Ксијахиум Секси Мајка Пакер Сјај За Усни Кармин Женски Кармин Пренослива Нелеплива Чаша Трајна Боја Секојдневна Употреба Козметика

 
DEN 700.80

Количината на стоката
Това е достапна

Поради Влијанието На Светлината, Вистинската Боја Може Да Биде Малку Поинаква Од Сликата Можеш Да Разбереш!. Лесно За Нанесување И Чистење-оди : Ова е Многу Удобна, Многу Убава Шминка за Усни, Лесна за Носење. Одлично За Секого, Без разлика дали Сте Почетник Во Шминка или Шминкер. Тоа е Совршен Избор За Подарок На Вашата Мајка, Сопруга, Девојка Пријатели На Роденден, Денот на Благодарноста, Божиќ, Ноќта на Вештерките или Други Фестивали. Карминот Не Содржи Никакви Хемикалии , Кои Се, Трајни И Шармантни, Можат Да Ви Помогнат Да Бидете Поубави. Долготрајно, Внимавајте Да Го Носите Долго Време. Карминот Има Нежен Изглед, Лесен И Компактен, Лесен За Носење, Може Да Ги Создаде Вашите Усни Во Секое Време, Насекаде, Секогаш Да Одржува Убава И Шармантна Шминка За Усни, Лесна За Употреба, Лесна За Ракување Дури И За Почетници.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата