• Со попуст
  • Неодамнешно
ВГУСТ Нема Трансфер Кармин 3ин1 Руменило Кармин Сенка За Очи Универзален Стап За Шминка 6 Боја Во Прав Руменило Кармин Сенка За Очи Универзален Кармин Што Ја Менува ?

ВГУСТ Нема Трансфер Кармин 3ин1 Руменило Кармин Сенка За Очи Универзален Стап За Шминка 6 Боја Во Прав Руменило Кармин Сенка За Очи Универзален

 
DEN 782.40

Количината на стоката
Това е достапна

Не Е Потребна Четка : Повлечете Го Секое Стапче На Образите За Младешки, Здрав Изглед Тоа На Усните, Образите И Пределот Околу Очите За Богата Боја Што Одговара. Најдобриот Дел? Не ви треба Четка за Да Добиете Совршен Изглед. Само, Измешајте Со Врвовите На Прстите И Одете!. Стап 3 во 1 : Овој Удобен Стап 3 во 1 Веднаш Обезбедува Мека Боја На Усните, Образите, Очите, Не Се Потребни Четки!. Помага Во Избледување На Флеките : Збогатен со Навлажнувачки Омекнувачи За Мазно Лизгање, Секој Иновативен Стап е Помешан со Ултра фини Пигменти за Задебелени Букви, Богата Боја и Прашоци со Мек фокус за Да Помогне Во Избледување На Флеките. Како Да Аплицирате : Точка Или Лизгање На Образите, Туп На Усните, Сенка За Очи За Лесен Монохроматски Изглед. Измешајте со Врвовите на Прстите (не Е Потребна Четка!) За Уште Поголема Исплата На Бои.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата