• Со попуст
  • Неодамнешно
нпкгвиа 4 парчиња Кармин Течен Кармин Божиќен Комплет За Шминка За Жени Лабијали Длабоко Црвен Оригинален 24 Часовен Кармин Дамка За Усни Долготрајни Водоотпорни Т?

нпкгвиа 4 парчиња Кармин Течен Кармин Божиќен Комплет За Шминка За Жени Лабијали Длабоко Црвен Оригинален 24 Часовен Кармин Дамка

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

Тоа е нелеплива Чаша и Нелеплив Кармин, Кој Може Да Трае Низ Сите Денови Кога Целосно Се Суши И Бојата Не Се Пренесува Кога Пиете И Бакнувате За Неговата Висока Покриеност. Qurfect Packaging & Убав Подарок}Овој Производ Може Да Создаде Природни Неутрални Секојдневни Основни Или Драматични Усни.Со Совршено Пакување, Погодно е Да Се Купи Како Лична Употреба или Како Роденденски Подарок На Пријателите или На Вашата Мајка, Сопруга, Девојка Пријатели или Како Подарок На Денот на Благодарноста,Божиќ, Ноќта на Вештерките и Други Фестивали. Qurz повеќе Прилики Тоа Е Свиленкаста, Лесна Текстура, извонредна и Елегантна, Погодна За Сите Сезони Шминка, Особено Во Канцеларија, Датира, Шопинг, Партии. Ова Е Многу Удобен, Многу Убав Комплет За Шминка За Усни, Лесен За Носење.Одлично За Секого, Без разлика дали Сте Почетник Во Шминка или Шминкер. Quz 4pcs Течен Сет За Кармин Q Внимателно Комбиниравме 4 Групи Од Најпопуларните Бои За Сјај За Усни За Девојчиња, Повеќе не Мора Да Се Борите Да Изберете Боја, Нашите 4 Групи Од 4 Бои Со Сјај За Усни Се Доволни За Целосно Да Ги Задоволат сите Потреби На Девојчињата. Пчелин Восок, Растително Масло и Други Природни Состојки, Природна Вода За Заклучување На Пчелин Восок за Да Се Постигне Долготраен Навлажнувачки Ефект, Лесна Текстура И Хидратација Нудат А-Свилено Чувство.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата