• Со попуст
  • Неодамнешно
Гуангминг-Дебеломер За Мерење Веѓи, Владетел За Рамнотежа На Микроблејдинг За Позиционирање На Матрицата За Веѓи Со Кутија за Складирање, Дебеломер За Златен Соод?

Гуангминг-Дебеломер За Мерење Веѓи, Владетел За Рамнотежа На Микроблејдинг За Позиционирање На Матрицата За Веѓи Со Кутија за Складирање, Дебеломер

 
DEN 527.20

Количината на стоката
Това е достапна

Лесен За Употреба-владетелот За Веѓи е многу погоден за употреба, само лоцирајте матрица за веѓи од двете страни на веѓите и насликајте по линиите Јасно Читање-Одличен квалитет на градба што ќе трае долги и ласерски врежани дипломи кои нема да исчезнат со текот на времето.Јасен и лесен за читање. Кутија за складирање - чувајте ги алатките безбедни, безбедни и подготвени за кога ви се потребни во оваа цврста кутија за складирање.Можете лесно да ги чувате вашите алатки кога не се во употреба. Издржлив Материјал-владетелите на Веѓите се изработени од нерѓосувачки челик кој се смета за beautifulетски убав, цврст материјал и мазна површина,може да ви служи за долг период. Алатка За Шминкање На веѓите-владетелот на златниот сооднос микроблејдинг дебеломер користи за мерење, лоцирање и обликување на еднакви веѓи од двете страни на лицето. Одлична алатка за мерење тетоважа ви помага да направите свој стил на веѓи! ?Основни Информации : Име : златен сооднос веѓи дебеломатеријал : големина на кутија од нерѓосувачки челик : 17 * 9.5 * 1 cm Weight : 95 g Color : сребро?Карактеристика : - Изработен од висококвалитетен материјал од Нерѓосувачки Челик, издржлив за употреба.Висок квалитет, лесен за употреба.- Прилагодливата големина му овозможува да мери разни видови веѓи и да ја наслика најсоодветната форма на веѓи.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата