• Со попуст
  • Неодамнешно
Предводена Кристална Елка, БОЖИЌНО Обложено Железно Дрво ЛЕД Осветлена Кристална Новогодишна Елка Кристален Украс За Маса Ноќно Светло, ЛЕД Светилка За Новогодиш?

Предводена Кристална Елка, БОЖИЌНО Обложено Железно Дрво ЛЕД Осветлена Кристална Новогодишна Елка Кристален Украс За Маса Ноќно Светло, ЛЕД

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

●Мала Функција За Ноќно Светло : Лед Светилката За Новогодишна елка може да се користи и како мало ноќно светло за деца, така што топлото светло може да ги придружува цела ноќСемејството и пријателите ќе го сакаат ова парче како дел од празничните украси. ①Издржлива површина Рачно насликана со Мазен сјај не е лесно да се избледи и погодно за секојдневно чистење. Покрај тоа, структурата на пирамидата и тркалезната основа ја прават постабилна и спречуваат да падне. Оваа ноќна Светлина за Новогодишна елка има приврзок со акрилни кристали, ЛЕД-ламба од бакарна жица, рамка од галванизирано железо и пластична основа, што ја прави издржлива. ①Применливо : Кристалната Ламба За Новогодишна елка има сјајна површина и прекрасни линии. Можете да го ставите на полицата или масата, влезот или секоја просторија или каде било во домот или канцеларијата. На дното на украсот На Светилката За Новогодишна елка има прекинувач. Вклучете го прекинувачот, а потоа можете да го гледате како сјае светлина и да уживате во тоа. ●Украс за домашна И Забава●прилагодените Светла За Новогодишна елка се со добра големина и стабилна декорација, погодни за поставување на масата, спалната соба, детската соба, кафето,работната соба или дневната соба итн. Не само Што Може да се користи За Божиќ и Празнична декорација, туку и уникатен прилагоден подарок полн со љубов кон татко, мајка, дедо, баба, сопруг, сопруга, љубовник, двојка, деца, пријатели, момчиња, девојки, соученици, наставници итн. ●Совршен Божиќен Подарок●Изработен Од врвен метален материјал, ова дрво на масата е отпорно на абење и топлина за долга услуга time.It на спомен дрво на Мајка ти или семејството.


Клучни карактеристики

Item Type:
Christmas tree lamp 
Material:
Acrylic, iron
Category:
Christmas ornament
Applicable Gift Giving Scenes:
Wedding, birthday, one month old celebration, travel commemoration, graduation, relocation, party, patient visiting
Applicable Gift Giving Relationships:
Junior, lover, couple, colleague, friend, elder, child, classmate, teacher
Applicable Holiday:
Christmas
Whether Belong to a Gift:
Yes, individual gift
Battery:
LR44 x3 button batteries(Shipped without battery)
Product Size:
19x9cm/7.5x3.5in
Package List:
1 x Christmas Tree Lamp 

Слични производи во категоријата