• Со попуст
  • Неодамнешно
Топер за новогодишна Елка Осветлен, Топер За Новогодишна Снегулка, Вградени ЛЕД Ротирачки Светла, 3д-Проекторски Светла Божиќна Снегулка За Новогодишни Украси За Н

Топер за новогодишна Елка Осветлен, Топер За Новогодишна Снегулка, Вградени ЛЕД Ротирачки Светла, 3д-Проекторски Светла Божиќна

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

●Материјал●Осветлениот Топер За Новогодишна Елка е изработен од врвен ПВЦ, издржлив, горниот дел од снегулката покриен со сјај од ситни парчиња за да блесне на Вашата Елка, што ја фаќа и ја рефлектира светлината во просторијата И изгледа особено убаво кога е поврзано со меки бели светла на дрвото. ●Големина}топерот На божиќното снегулка има димензии 24см(ж)х 23см(л)/9,45 (ч)х9, 10 (л)инчи, идеален за Сите Видови Новогодишни елки со различна големина. Жицата за приклучок од 7,87 стапки, исто така, е доволна за да го направи горниот дел од дрвото снегулки лесен за поврзување, совршен за божиќната сезона. ●360 ° Прилагодлив●Вградена ЛЕД светилка ЗА ПРОЕКЦИЈА НА снегулки во внатрешноста на горниот дел од ѕвездата е 360° ротирачка, флексибилна за прилагодување на насоката на проекцијата. Само инсталирајте ја основата на горниот дел на Врвот На елката и прилагодете се на вистинскиот агол. Потоа вклучете го прекинувачот за напојување. Колку подалеку од таванот, толку поголема ќе биде сликата. ●Топер за новогодишна Елка®шуплив 3д дизајн на снегулка со динамична ЛЕД-проекторска светилка внатре. Светлината со бројни снежни точки и снегулка се движи автоматски, изгледа како снег што паѓа од небото. ●Апликација●школка во боја на снег што е попрскана со сребрен сјај може јасно да се види ноќе,снегулката ќе биде совршена за украсување На Божиќна забава, трговски центар, дом,градина итн.Врвните светла за проекција на снегулки и Вашата Елка се посовршени, што ја прави Вашата Елка потопла во зима. Спецификација : Материјал : Премиум Пвц И ЛЕР Боја : Сребрена Големина : 24см (ж)х 23см (л)/9,45 (ч)х9, 10 (л)инчи должина : 7,87 стапки извор на Светлина : РЕЖИМ НА ПРОЕКЦИЈА НА МОНИСТА НА ЛЕД светилка : опсег на Проекција на вклучување на ротација : 2-5 Квадратни Метри Карактеристики : 1.


Клучни карактеристики

Material:
Premium PVC and LED
Color:
Silver
Size:
24cm(h)x 23cm(l)/9.45(h)x9.10 (l)inchCable length
Light source:
LED lamp beads
Projection mode:
power-on-rotation
Projection range:
2-5 square meter
Features:
1. Premium Material:
Made of high quality pvc, durable and reusable, the best choice for your Christmas decoration.
2. Cost-effective:
gorgeous rainbow light effect, bring a rich warm glow to your Christmas tree.
3. Professional Choice:
This snowflake decoration can be used as a centerpiece, shelf topper, business decoration, gift, or anywhere else you desire!
Package Include:
1 x Christmas Tree Topper Lighted (Silver):
1 x Package Box:
Warm Tips:
When it is farther from the ceiling, it can emit a wider range of flickering light, and at the same time, the built-in magic ball LED projector can decorate your room with a rotating multi-color pattern:

Слични производи во категоријата