• Со попуст
  • Неодамнешно
Декорација на Ноќта на вештерките Rnntrur, Божиќно порибување, 20 инчи плетено Божиќно дрво, за украси за украси за семејни празници (Три бои) слатки

Декорација на Ноќта на вештерките Rnntrur, Божиќно порибување, 20 инчи плетено Божиќно дрво, за украси за украси за семејни празници (Три бои)

 
DEN 529.44

Количината на стоката
Това е достапна

Направено е од полиестер и е завршено со дарежлива манжетна и подготвена јамка за ткаенини Задната страна е густа чувствува. Ова бело плетено Божиќно порибување обезбедува прекрасна боја и квалитетен материјал што ќе биде совршен допир за завршна обработка за вашиот празничен декор за празници. Декоративната шамија и копчињата на неа прават посебни детали за овој празник. 20 "Дијагонала во најшироката точка што е доволно голема за да се работи до гребенот со третирања на сезони за одмори и презентирани за вашите деца, семејства и пријатели. Неговиот дизајн на пријатна стил со кабелски плетен на порибувањето. Ова порибување е достапно во најразлични разноврсни , solid colors that let this stocking pair seamlessly with your festive winter decorations and accessories. CHRISTMAS GIFTS CARD BAGS :Ideal gifts for Christmas ,plenty of space for small gifts, goodies, candies, chocolates, little treats, gift cards, stuffers, toys, Орнаменти на Божиќ, итн. , и е завршена со дарежлива манжетна и подготвена јамка за ткаенини. Декоративната шамија и копчињата на неа прават посебни детали за овој празник. 20 "Дијагонала во најшироката точка што е доволно голема за да се работи до гребенот со третирања на сезони за одмори и презентирани за вашите деца, семејства и пријатели. Неговиот дизајн на пријатна стил со кабелски плетен на порибувањето. Ова порибување е достапно во најразлични разноврсни , solid colors that let this stocking pair seamlessly with your festive winter decorations and accessories.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата