• Со попуст
  • Неодамнешно
Декоративна Елка шанрија, САМОСТОЈНА Симпатична Светла Ткаенина Украсна Декорација На Новогодишна Елка За Божиќ За Дома За Десктоп)

Декоративна Елка шанрија, САМОСТОЈНА Симпатична Светла Ткаенина Украсна Декорација На Новогодишна Елка За Божиќ За Дома За Десктоп)

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

Издржлив, изработен од висококвалитетни материјали, долг работен век и може да се користи за десктоп украси долго време Светли бои, светла ткаенина, поживописни бои додаваат амбиент во вашиот живот и ве прават пошарени. Шарените Новогодишни елки се одличен начин за украсување на вашето семејство и додавање празнична забава во вашиот дом и вашето семејство. Овие Мини новогодишни елки се совршени за украсување на вашата работна површина и донесуваат повеќе празнични чувства. Малата Десктоп елка и симпатичните Украси За Новогодишна елка ќе додадат божиќни чувства на вашето семејство. Издржлив, изработен од висококвалитетни материјали, долг работен век и може да се користи за десктоп украси долго време. Светли бои, светла ткаенина, поживописни бои додаваат амбиент во вашиот живот и ве прават пошарени. Шарените Новогодишни елки се одличен начин за украсување на вашето семејство и додавање празнична забава во вашиот дом и вашето семејство. Овие Мини новогодишни елки се совршени за украсување на вашата работна површина и донесуваат повеќе празнични чувства. Малата Десктоп елка и симпатичните Украси За Новогодишна елка ќе додадат божиќни чувства на вашето семејство. Светли бои, светла ткаенина, поживописни бои додаваат амбиент во вашиот живот и ве прават пошарени. Малата Десктоп елка и симпатичните Украси За Новогодишна елка ќе додадат божиќни чувства на вашето семејство. Шарените Новогодишни елки се одличен начин за украсување на вашето семејство и додавање празнична забава во вашиот дом и вашето семејство.


Клучни карактеристики

Item Type:
Desktop Christmas Tree
Material:
Bright Cloth
Weight:
Approx. 66g / 2.3oz
Height:
Approx. 20cm / 7.9in
Product Usage:
These mini Christmas trees are very suitable for decorating your desktop and bring a more festive ambient.
Package List:
1 xDesktop Christmas Tree:
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Слични производи во категоријата