• Со попуст
  • Неодамнешно
Пумпа за воздух на батеријата, ЕТИТО ПРОВЕДНА ЕЛЕКТРИЧНА АРТ ПУМП за надувување со 3 млазници, DC 12V пумпи за инфлатор/дефлатор за воздушен душек, плови за базени, прс?

Пумпа за воздух на батеријата, ЕТИТО ПРОВЕДНА ЕЛЕКТРИЧНА АРТ ПУМП за надувување со 3 млазници, DC 12V пумпи за инфлатор/дефлатор за воздушен душек,

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Пумпа за воздух со напојување со батерии : Пумпите за воздух EITO се толку моќни што не само што можат да надувуваат предмети, туку и да ги отклонуваат производите со цицање на воздухот! Потребни се само 8 батерии АА (не се вклучени), навистина совршена пумпа за душеци за воздух за да ви носи удобен живот 3 млазници за надувување : Секоја пумпа за воздушен кревет доаѓа со 3 различни големини на млазници (S-0.98 ''), ви овозможува да надувувате/дефлатирате за различни артикли. Работи одлично за душек за воздух, базени, прстени за пливање, играчки. Преносна пумпа за воздух : Пумпата за воздух во базенот е мала и лесна, што го прави погодно да се користи внатре и на отворено. Без разлика дали оди на плажа или кампување, лесно може да се вклопи во вашата торба. Лесен за употреба : Нашата пумпа за електричен воздух е едноставна за ракување, го прави надувувањето и дефлацијата брзо и лесно без рачно пумпање, заштедете време и енергија. Изведба со висок квалитет : Дизајн на висок притисок на оваа надуена воздушна пумпа за побрзо и ефикасно искуство со надувување, притисокот е 0,5psi, протокот на воздух е 450 L/мин, може брзо да го надува или одбрани вашиот уред.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата