• Со попуст
  • Неодамнешно
Скајвин Детски Кревет Шатор Близнаци-Момчиња Кревет Тврдина За Деца - Скокачки Шатор За Приватност За Двокреветни Кревети, Склопувачки, Дише, Лесен За Намалување Н?

Скајвин Детски Кревет Шатор Близнаци-Момчиња Кревет Тврдина За Деца - Скокачки Шатор За Приватност За Двокреветни Кревети, Склопувачки,

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

ОБЕЗБЕДУВА ПРИВАТЕН ПРОСТОР-скокачки шатор за Приватност совршен за студентски соби, апартмани или која било заедничка просторија Изработена од ткаенина за намалување на светлината, овозможува доволно светлина без да биде премногу светла или темна. Совршен за ноќниот работник и секој што спие или дреме во текот на денот. Двојна НАМЕНА - Користете како шатор за кревет или како самостоен шатор за приватност на подот. Одлично за кампување или патувања на отворено. ОДГОВАРА НА КРЕВЕТИ на СПРАТ-Шатор За Кревети со совршена висина за кревети на спрат. Безбедно и безбедно се инсталира на кревети за приватност во студентските соби. ПРОСТРАНИОТ И УДОБЕН шатор е доволно висок и широк за да се движите без да се чувствувате тесно. Дише, изработено со мека и висококвалитетна ткаенина за понги. Прозорците од двете страни обезбедуваат проток на воздух. ЛЕСНО ЗА ПОСТАВУВАЊЕ и ЦВРСТО - Може да се постави за една минута. Преклопете веднаш кога не се користи и ставете ја во вреќата за складирање. Флексибилните ребра и прачките од фиберглас ја држат својата форма без свиткување или потпирање. Душекот не е вклучен. ОБЕЗБЕДУВА ПРИВАТЕН ПРОСТОР-скокачки шатор за Приватност совршен за студентски соби, апартмани или која било заедничка просторија. Изработена од ткаенина за намалување на светлината, овозможува доволно светлина без да биде премногу светла или темна. Совршен за ноќниот работник и секој што спие или дреме во текот на денот. Двојна НАМЕНА - Користете како шатор за кревет или како самостоен шатор за приватност на подот. Одлично за кампување или патувања на отворено. ОДГОВАРА НА КРЕВЕТИ на СПРАТ-Шатор За Кревети со совршена висина за кревети на спрат. Безбедно и безбедно се инсталира на кревети за приватност во студентските соби. ПРОСТРАНИОТ И УДОБЕН шатор е доволно висок и широк за да се движите без да се чувствувате тесно. Дише, изработено со мека и висококвалитетна ткаенина за понги. Прозорците од двете страни обезбедуваат проток на воздух. ЛЕСНО ЗА ПОСТАВУВАЊЕ и ЦВРСТО - Може да се постави за една минута.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата