• Со попуст
  • Неодамнешно
Тешки Торби За Душеци дофилачи За Движење и Складирање-Торба За Покривање За Заштита На Душеци За Повеќекратна Употреба-Крал, Кралица, Полн, Заштитник За Душеци Со ?

Тешки Торби За Душеци дофилачи За Движење и Складирање-Торба За Покривање За Заштита На Душеци За Повеќекратна Употреба-Крал, Кралица,

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

ЦВРСТ МАТЕРИЈАЛ ОД ЦЕРАДА : ние ја инвестираме торбата за душеци со висококвалитетен цврст материјал за церада за да обезбедиме издржлив и водоотпорен Нема да мора да се грижите за рипови, солзи, гребење или оштетување на вашиот вреден душек со дебелиот водоотпорен капак на душекот. Големина : КРАЛ-82 "Л х 79" В х 15 "Д; КРАЛИЦА - 82" Л х 63 "В х 15" Д; ЦЕЛОСНО-82 "Л х 57" В х 15 "Д; БЛИЗНАК - 77 "Л х 42" В х 15 " Д. ЗАСИЛЕНИ РАЧКИ и ТЕЖОК ПАТЕНТ : нашите торби за душеци за движење беа дизајнирани со 8 армирани силни рачки за лесно носење. Целосно тешкиот двоен патент и висококвалитетното двојно шиење обезбедуваат навистина добра заштита за вашиот скап душек, кој се затвора за да ги запечати душекот и пружината на кутијата од влага и прашина. Тоа е совршен избор за носење и заштита и долгорочно складирање на душекот. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : овој капак за заштита на душекот беше лесен за ставање и полетување, лежејќи отворен на подот, го постави душекот и брзо се затвори. Постојат 4 силни рачки на секоја страна што го прави целосно безбеден за носење, можете лесно да го носите или влечете. ЕДНОКРАТНО : Заштитникот За душеци Дофилачи се разликува од пластичниот заштитник за душеци. Тоа е привремено и толку слабо, но нашето е еднократно и не рипува. Не трошете толку многу пари сега, изберете ја оваа покривка за складирање душеци за повеќекратна употреба за да бидете чисти и суви.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата