• Со попуст
  • Неодамнешно
Zoomhitskins PS4 Кожата, Компатибилен За Playstation 4, Игри 3D Борба Борба Жолта Портокалова Црна, 1 PS4 Конзола Кожата 2 PS4 Контролор Кожата, Трајни &засилувач; Одговара 3M Винил, Нап?

Zoomhitskins PS4 Кожата, Компатибилен За Playstation 4, Игри 3D Борба Борба Жолта Портокалова Црна, 1 PS4 Конзола Кожата 2 PS4 Контролор

 
DEN 937.60

Количината на стоката
Това е достапна

Изработени од висококвалитетен ораџет винил, производите НА ЗУМХИЦКИНС нудат супериорни перформанси во секоја наша КОЖА НА КОНТРОЛОРОТ И конзолата PS4 за да го заштитат вашиот СИСТЕМ PS4 од прашина и гребнатини Капаците се дизајнирани да нудат издржливост и заштита, а исто така и да се вклопат совршено со вашите скапоцени гејмерски запчаници. Сите видови кожи : сите PS5, PS4, Сите X1, Сите Прекинувачи и многу повеќе. Сите видови теми : симпатична, хорор, каваи, модерна, гроздобер, ќе го именувате. Сите видови стилови : за момчиња, за девојчиња, за тинејџери, за возрасни, за деца, за секого. Совршено за споделување : да купите за себе и да споделите и со вашите најблиски. СОВРШЕНО ОДГОВАРА, КОМПАТИБИЛЕН ЗА PLAYSTATION 4 КОНТРОЛЕР И PLAYSTATION 4 КОНЗОЛА : оваа PS4 додатоци кожата е прецизно исечена за да одговара и да обезбеди целосен заштитен PS4 контролер на кожата и компатибилен За playstation 4 додатоци. Можете исто така да најдете различни PS4 Слим, PS4 Pro, PS5, X1, Прекинувач, ПРЕКИНУВАЧ OLED, Прекинувач Lite и повеќе за вашата конзола и контролори. Секоја наша КОЖА PS4 е направена во САД. СТОТИЦИ ДИЗАЈНИ ПОСТОЈАНО СЕ АЖУРИРААТ : ние секогаш внимаваме на најновите трендови на налепници ЗА кожа PS4 : симпатична, розова, мачка, змеј, ретро гроздобер, камо, ботаничка, сакура, пастелна, сина, аниме, корали, животно, морнар, мермер, галаксија, месечина, еднорог, широк спектар на кожи ЗА КОНЗОЛИ PS4 контролер и PS4 за да изберете . Имаме задоволни клиенти од целиот свет, и се воодушевени да биде дел од големиот игри индустрија. ИЗДРЖЛИВ 3М ВИНИЛ НАЛЕПНИЦА PS4 КОНЗОЛА И КОНТРОЛЕР ЗАШТИТНИК : Изработени од издржлив 3м ораџет винил, производите НА ZOOMHITSKINS нудат супериорни перформанси во нашиот капак НА КОНТРОЛОРОТ И конзолата PS4 за да ги заштитат вашите брзини од прашина и гребнатини.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата