• Со попуст
  • Неодамнешно
Нароте Вентилатор ЗА Ладење НА процесорот, Вентилатор за Ладење, Со Прецизна Стабилност На Исечоците Одржувајте Соодветна Температура За Компјутер Во Затворен Пр?

Нароте Вентилатор ЗА Ладење НА процесорот, Вентилатор за Ладење, Со Прецизна Стабилност На Исечоците Одржувајте Соодветна Температура

 
DEN 1043.20

Количината на стоката
Това е достапна

Наведен вентилатор ЗА ладење НА ПРОЦЕСОРОТ ЗА конзола ЗА ИГРИ PS4-1000, совршен за вашата стара или скршена Флексибилниот вентилатор за ладење е ефикасно за намалување на топлината, одржување на соодветна температура за да се одржат сите делови од конзолата за игри да работат добро. Металната основна плоча со прецизни исечоци ја подобрува стабилноста и рамнотежата, добро се вклопува со конзолата за игри. Изработен од висококвалитетен абс материјал, стабилен и издржлив за употреба. Лесен и пренослив, лесен за инсталирање и замена. Наведен вентилатор ЗА ладење НА ПРОЦЕСОРОТ ЗА конзола ЗА ИГРИ PS4-1000, совршен за вашата стара или скршена. Флексибилниот вентилатор за ладење е ефикасно за намалување на топлината, одржување на соодветна температура за да се одржат сите делови од конзолата за игри да работат добро. Металната основна плоча со прецизни исечоци ја подобрува стабилноста и рамнотежата, добро се вклопува со конзолата за игри. Изработен од висококвалитетен абс материјал, стабилен и издржлив за употреба. Лесен и пренослив, лесен за инсталирање и замена. Опис : овој вентилатор за ладење НА ПРОЦЕСОРОТ е специјално дизајниран за конзола ЗА игри PS4-1000, која е широко користена за дисипација на топлина и добро ја одржува конзолата за игри. За да можете да уживате во вашите игри колку што сакате, и никогаш не грижете се за вашата конзола за игри е прегревање. Висок квалитет и издржлив за употреба. Карактеристики : Наведен вентилатор за ладење НА ПРОЦЕСОРОТ ЗА ps4-1000 gameconsole, совршен за вашиот стар или скршен.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата