• Со попуст
  • Неодамнешно
Фроини 4 парчиња Пластични Иглички За Безбедност На Главата Пинови За Новороденчиња Пелени За Заклучување Токи За Нега На Деца Клипови За Пелени За Туширање Деца М?

Фроини 4 парчиња Пластични Иглички За Безбедност На Главата Пинови За Новороденчиња Пелени За Заклучување Токи За Нега На Деца Клипови

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

Апликација : идеален за пелени од ткаенина и многу други цели како што се шиење, борење, тушеви за деца, игри, накит, иглички за перење и занаетчиски работи Материјал : пластика, метал; издржлив, лесен за отворање и употреба. Додека игличките за пелени се многу популарни како заштитни иглички за пелени, луѓето исто така ги користат за занаети, покани и игри за туширање за деца, накит, иглички за перење и десетици други намени. Предности : безбедносните иглички за пелени се многу лесни за отворање, употреба и складирање. Може да се користи за деца или возрасни ткаенина традиционалните пелени. Материјал : Пластилитем Тип : Безбедност Пинсбренд Име : Оуленсифрут 4 парчиња : 14*10см/5.93"Животни 6 парчиња : 16*8.34"Брава Клип : држач За Сигурносни Иглички : иглички за пелени за деца : вклучен е платнен пакет : 4/6 парчиња Х Безбедносни Иглички (По Избор)пакет Вклучувајќи 1x.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата