• Со попуст
  • Неодамнешно
Електрична четка за заби, електрични четки за заби 4 режими за чистење на запчаници за полнење на ултразвучна четка за заби Белење 4 глави вклучени

Електрична четка за заби, електрични четки за заби 4 режими за чистење на запчаници за полнење на ултразвучна четка за заби Белење

 
DEN 399.84

Количината на стоката
Това е достапна

Добар ефект : Електричната четка за заби може да навлезе помеѓу забите и линијата за џвакање за одлично чистење што ја отстранува плакетата, ги избегнува забите за две недели и да го подобри оралното здравје Водоотпорен : IPX7 водоотпорен дизајн и четка за заби може да се користат за капење и туширање без да се грижите за вода што влегува во пристаништето за полнење и скратување на траењето на батеријата. 4 режим на чистење на брзините : Возрасната електрична четка за заби има 4 режими за чистење за ефикасно чистење на вашата орална хигиена, без разлика дали е дома или во движење, што е многу погодно и безбедно за употреба. Низок шум : Супер тивок дизајн, четката за заби има помалку бучава од обичната четка за заби, а со новата технологија за вибрации не им штети на непцата, совршено прилагодени на непцата и забите. Едноставно работење : Паметна меморија режим, паметната електрична четка за заби може да има време 4 минути и со едно копче за да ги започне и прилагодите брзините, што е погодно и лесен за употреба. Добар ефект : Електричната четка за заби може да навлезе помеѓу забите и линијата за џвакање за одлично чистење што ја отстранува плакетата, ги избегнува забите за две недели и да го подобри оралното здравје. Водоотпорен : IPX7 водоотпорен дизајн и четка за заби може да се користат за капење и туширање без да се грижите за вода што влегува во пристаништето за полнење и скратување на траењето на батеријата. 4 режим на чистење на брзините : Возрасната електрична четка за заби има 4 режими за чистење за ефикасно чистење на вашата орална хигиена, без разлика дали е дома или во движење, што е многу погодно и безбедно за употреба. Низок шум : Супер тивок дизајн, четката за заби има помалку бучава од обичната четка за заби, а со новата технологија за вибрации не им штети на непцата, совршено прилагодени на непцата и забите. Едноставно работење : Паметна меморија режим, паметната електрична четка за заби може да има време 4 минути и со едно копче за да ги започне и прилагодите брзините, што е погодно и лесен за употреба. Како да се користи : 1. Внимателно вметнете ја главата на четката на осцилирачката вратило и оставете малку простор помеѓу главата на четката и главното тело да го резервираат работниот простор за нормална работа на главата на четката. За да избегнете распрскувач на паста за заби, ставете мала количина паста за заби на главата на четката пред употреба (акустична електрична четка за заби, генерално заштедува повеќе паста за заби отколку рачна четка за заби).


Клучни карактеристики

Item Type:
Electric Toothbrush
Material:
ABS
Battery:
lithium battery (included)
Capacity:
1500 mAh
Tooth brushing modes :
1. Cleaning mode :
Effectively removes dental plaque (default mode). Cleaning mode lasts two minutes, including 4 sets of 30-second intervals. :
2. Whitening mode :
2 minutes deep teeth whitening, effectively improve teeth color. :
3. Gentle mode (beginner mode) :
It is recommended for first-time users to use this mode, which can effectively clean teeth and gently massage gums to improve gum health. :
4. Polishing mode :
It can clarify and polish the front teeth, users can, according to their own needs, long press the power button to stop polishing. :
Package list:
1 x host :
4 x brush head :
1 x USB charging cable :
1 x Instruction :

Слични производи во категоријата