• Со попуст
  • Неодамнешно
Несакана трговија лесна за зафаќање на четкичка за заби за бебиња и флуорид без малиот столб за заби, благ вкус на овошје, 1,75 мл. Сет за стартер.

Несакана трговија лесна за зафаќање на четкичка за заби за бебиња и флуорид без малиот столб за заби, благ вкус на овошје, 1,75 мл. Сет

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

Она што ќе го добиете : Една цевки од 1,75 унца од томи од Мејн Детлер кои тренираат паста за заби без флуорид во благ вкус на овошје, и две безмилотни производи лесни зафатни четки за заби за заби Паста за заби без флуорид : Специјално формулирана за деца 3-24 месеци, па затоа е целосно безбедно ако се проголта. Четката за заби има меки најлонски влакна за да обезбеди да ги исчистите забите, а исто така да бидат нежни на чувствителни непца. Одлично за мали раце : Дизајн со кратки и широки ракувани со четка за заби е и безбедна и удобна за употреба на мали раце и усти. Грижете се за вашето бебе природно : Оваа паста за заби не содржи вештачки конзерванси, бои или вкусови и не е тестирана на животни. Овие четки за заби за бебиња имаат краток врат, широка текстурирана рачка и меки најлонски влакна за лесен зафат и нежно четкање. Оваа четка за заби за бебиња и сетот за стартување за паста за заби вклучува 2 безмилосни меки четки за заби, и 1 1,75 унца цевки од томи од Мејн дете што тренираат паста за заби без флуорид во благ вкус на овошје. Томс на Мајн е брендот за паста за заби #1 за деца, јануари 2021 година на Нилсен. Дајте му на омилената мала уста малку нежно внимание.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата