• Со попуст
  • Неодамнешно
Електрична четка за заби на Feezc Деца , Sonic четка за заби Прекрасна 2 четки глави 3 режими USB на полнење водоотпорна орална нега лесна за носење, Е.

Електрична четка за заби на Feezc Деца , Sonic четка за заби Прекрасна 2 четки глави 3 режими USB на полнење водоотпорна орална нега лесна за

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

【За деца】 : Оваа електрична четка за заби е специјално дизајнирана за деца, со различни режими, погодни за различни фази на деца, оставете ги децата да се в inубуваат во четкање и да го направат четкањето позабавно 【Моќно чистење】 : Оваа електрична четка за заби ја користи најновата Sonic технологија и голема брзина на микро-вибрација од околу 24,000 пати во минута, што може ефикасно да исчисти плакета и нечистотија придржувајќи се на површината на забите. Способноста за отстранување на дамките е рачно направена повеќе од 100 пати. 【3 режими】 : Sonic четка за заби има 3 режими на функција за префрлување - за различни луѓе да користат и можат да се грижат според состојбата на забите. Изберете го режимот и интензитетот според вашите преференции. 【IPX7 водоотпорна функција】 : Бидејќи оваа електрична четка за заби го исполнува водоотпорен стандард IPX7, може да се користи дури и на места со висока содржина на вода. Нема потреба да се грижите за дефектите. 【USB полнење】 : USB интерфејсот може да работи преку лаптоп, мобилно напојување или независен универзален адаптер за напојување. Троши многу малку моќ и е многу издржлив. 【За деца】 : Оваа електрична четка за заби е специјално дизајнирана за деца, со различни режими, погодни за различни фази на деца, оставете ги децата да се в inубуваат во четкање и да го направат четкањето позабавно. 【Моќно чистење】 : Оваа електрична четка за заби ја користи најновата Sonic технологија и голема брзина на микро-вибрација од околу 24,000 пати во минута, што може ефикасно да исчисти плакета и нечистотија придржувајќи се на површината на забите. Способноста за отстранување на дамките е рачно направена повеќе од 100 пати. 【3 режими】 : Sonic четка за заби има 3 режими на функција за префрлување - за различни луѓе да користат и можат да се грижат според состојбата на забите. Изберете го режимот и интензитетот според вашите преференции. 【IPX7 водоотпорна функција】 : Бидејќи оваа електрична четка за заби го исполнува водоотпорен стандард IPX7, може да се користи дури и на места со висока содржина на вода.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата