• Со попуст
  • Неодамнешно
Длабоко чистење на забите што ја избегнува пастата за заби ги чисти дамките на забите и на лошиот здив свеж здив и белење на забите за заби за белење на заби за заби ?

Длабоко чистење на забите што ја избегнува пастата за заби ги чисти дамките на забите и на лошиот здив свеж здив и белење на забите за заби

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

Површинските дамки прават заби бели : тој е погоден за нормални и чувствителни заби Лесно може да ги избели забите и да се грижи за оралното здравје. Исто така, го одржува вашето орално здравје. Свеж здив чисти заби кристална паста за заби, отстранувач на дамки, долготрајно. Како да имате свеж здив цел ден? Оставете ги забите додека уживате во свеж здив и ја подобрувате вашата доверба во јавноста во текот на денот. Користете го еднаш дневно, наутро и навечер, повеќе од три месеци. Можете да видите дека работи подобро од обичната паста за заби. Deep Teeth Cleaning Whitening Toothpaste Cleans Tooth Stains And To Bad Breath Fresh Breath And Whiten Teeth Tooth Whitening Liquid Cleaner Activated Charcoal Teeth ning Whitening Toothpaste Cleans Tooth Stains And To Bad Breath Fresh Breath And Whiten Teeth Tooth Whitening Liquid Cleaner Material : paste Color : as the picture Покажува, (заради разликата помеѓу различните монитори, сликата може да има мала разлика во бојата. Ве молиме, проверете дали не ви пречи пред да нарачате, благодарам!).


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата