• Со попуст
  • Неодамнешно
DOITOOL 15 парчиња Боја Усогласување Чаша Лажни Држачи Преносни Пластични Протеза Практични Мали Впие Држач За Складирање Дома Лажни Заби Држи Устата Нови За Поставув?

DOITOOL 15 парчиња Боја Усогласување Чаша Лажни Држачи Преносни Пластични Протеза Практични Мали Впие Држач За Складирање Дома Лажни Заби Држи

 
DEN 380.32

Количината на стоката
Това е достапна

Пластика ПРЕНОСЛИВ ЗАДРЖУВАЧ материјалот е , безбеден и сигурен. ПАТУВАЊЕ ПРОТЕЗА ЧАША Фина изработка, едноставен изглед, и убав и практичен. КУТИЈА ЗА СКЛАДИРАЊЕ ПРОТЕЗИ користи Мала големина и голема функција што може да ви помогне да заштедите време за чистење на заградата или протезата. КОНТЕЈНЕР ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА ПРОТЕЗИ Убав-квалитетен материјал, висока цврстина, нема лесно да се оштети, и. ДРЖАЧ ЗА ПРОТЕЗИ за ПАТУВАЊЕ Едноставниот дизајн ви дава поинакво искуство. Пакетот Вклучува 15 х Кутии За Складирање За Карактеристики На Забите-Едноставниот дизајн ви дава поинакво Искуство Кутија за Складирање Заби. - Боја : Избрани Боја Задржувач. - Мини големина и пренослив, лесен за носење кога или излегување држач за забен држач. - Специјално дизајниран за чистење и складирање на држачот за протези за патување. - Единствена и форма ја прави оваа кутија и практична и убава пренослива кутија за задржување. - Големина : 10, 00Х7, 00Х6, 00см/3, 93Х2, 75Х2, 36во Случај На Заб. - пластичен материјал, без мирис, безбеден за употреба огледало за протези.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата