• Со попуст
  • Неодамнешно
Глави за четки за замена компатибилни со орална Б барун, четки за четки за орален Б гениус електрична четка за заби, прецизно чиста четка за четки се надополнува со ?

Глави за четки за замена компатибилни со орална Б барун, четки за четки за орален Б гениус електрична четка за заби, прецизно чиста четка за четки

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

【Глави за замена на висока компатибилност за орална b braun】 Waybesty Електрична четка за четки за четки за четки за четки за четки за четки за четки за глави е компатибилна со целата постава на рачки што можат да се полнат со орално-Б Одговара на виталност, триумф, генијалец, професионален и многу повеќе. Како што се Refill компатибилен со орални-B 7000/Pro 1000/9600/5000/3000/8000 (не е компатибилен за орални-B Sonic, Pulsonic и IO серии четки за заби). 【Нов дизајн, глави за четки за замена на нов стил за орален Б Браун. Користете го иновативниот дизајн и правилното поставување на влакната, главата ќе може да достигне длабоко во тешко достапните области на устата и помеѓу забите без оглед на тоа колку се тесни. Замената на четката за заби на четката за замен Контурирана шема се прилагодува на обликот на забите и непцата, покривајќи повеќе заби на забите, темелно отстранете ја плакетата и го подобрува целокупното здравје на непцата. 4 Различни идентификација на прстени во боја за вас. 【Прецизност, конец, чувствителна замена на електрични четкички за заби】 Електрични глави за четки за заби со крајно заоблени влакната се безбедни и екстра-генерирани за да ги заштитите забите и непцата од повредени, да ви набават убаво чисто искуство. 【Висококвалитетни четки за четки за влакната】 Нашите замена на главите за заби, направена од меки и флексибилни влакнести дупонти, кои се одобрени како врвот на квалитетот во индустријата за синтетички филами за орална нега, таа е трајна и не е лесно да се падне, крајните влакна се влакната се Оптимално за да ви дадете најдобро чистење и заштита на непцата од оштетување. Willе го сакаш тоа. 【Отстранете ја плакетата, бели вашиот заб, заштитете ги забите】 Нашата замена за електротетои за оралните глави на четката Б се дизајнирани ергономски, што може ефикасно да ја отстрани плакетата и да достигне длабоко помеѓу забите, ви нуди удобно искуство. 【Толку лесно да се инсталираат глави за замена за орална b】 Вие само ја повлекувате старата глава на четката и ја прилепувате новата на, лесно и непречено. Поставете ги главите на четката. 【Глави за замена на висока компатибилност за орална b braun】 Waybesty Електрична четка за четки за четки за четки за четки за четки за четки за четки за глави е компатибилна со целата постава на рачки што можат да се полнат со орално-Б. Одговара на виталност, триумф, генијалец, професионален и многу повеќе. Како што се Refill компатибилен со орални-B 7000/Pro 1000/9600/5000/3000/8000 (не е компатибилен за орални-B Sonic, Pulsonic и IO серии четки за заби). 【Нов дизајн, глави за четки за замена на нов стил за орален Б Браун. Користете го иновативниот дизајн и правилното поставување на влакната, главата ќе може да достигне длабоко во тешко достапните области на устата и помеѓу забите без оглед на тоа колку се тесни.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата