• Со попуст
  • Неодамнешно
Исцелени Деца Паста За Заби Самозатворање Капачиња За Паста за Заби: 24 парчиња Стискачи За Паста За Заби Капа Без Или Отпадна Паста За Заби Капак На Диспензерот Пре?

Исцелени Деца Паста За Заби Самозатворање Капачиња За Паста за Заби: 24 парчиња Стискачи За Паста За Заби Капа Без Или Отпадна

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

1 КАПАК ЗА СТИСКАЊЕ ПАСТА за ЗАБИ-диспензерот за капачиња за паста за заби ја карактеризира едноставната структура, што ви носи лесно ракување. СТИСКАЧ ЗА ПАСТА ЗА ЗАБИ ЗА САМОЗАТВОРАЊЕ-Лесен за инсталирање на врвовите на паста за заби, дизајн за самозатворање, погоден за употреба. СМЕШНО КАПАЧЕ ЗА ПАСТА за ЗАБИ - Мала големина, капачињата за паста за заби се лесни и погодни за чување, компактни и корисни. ЗАПЕЧАТУВАЊЕ ПАСТА ЗА ЗАБИ ДИСПЕНЗЕРОТ-Само-запечатување паста за заби капи се дизајнирани да паста за заби од градење и контаминирање на вашиот бања шалтери, овозможувајќи им на децата да се развие чиста и уредна навика. КАПАК ЗА ПАСТА за ЗАБИ - Добар материјал, флексибилност и одлична издржливост, лесен за употреба, за долг работен век. КАПАК ЗА СТИСКАЊЕ ПАСТА за ЗАБИ-диспензерот за капачиња за паста за заби ја карактеризира едноставната структура, што ви носи лесно ракување. СТИСКАЧ ЗА ПАСТА ЗА ЗАБИ ЗА САМОЗАТВОРАЊЕ-Лесен за инсталирање на врвовите на паста за заби, дизајн за самозатворање, погоден за употреба. СМЕШНО КАПАЧЕ ЗА ПАСТА за ЗАБИ - Мала големина, капачињата за паста за заби се лесни и погодни за чување, компактни и корисни.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата