• Со попуст
  • Неодамнешно
2 Парчиња Туф Четка За Заби Тафтувана Четка, Тафтувана Четка За Заби, Тенки Меѓупросторни Четки За Заби Трим Четка За Заби, Чистење На Отстранување Дамки Интердента?

2 Парчиња Туф Четка За Заби Тафтувана Четка, Тафтувана Четка За Заби, Тенки Меѓупросторни Четки За Заби Трим Четка За Заби, Чистење

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

●Добро За Орално Здравје+Четката за Заби може точно да ги исчисти забите, да ги отстрани тврдоглавите дамки во интерденталните простори, приклучоците за заби на мудроста и мртвиот агол во устата, да избегне крварење на непцаталесна за држење рачка, која може лесно да се исчисти и да стигне до областа до која не можат да стигнат обичните четки за заби. ●Повеќе Применливи Луѓе Се Совршени За чистење на забни протези, погодни за забни импланти, ортодонтски пациенти и деца со замена на забите.оваа четка за заби одговара на повеќето луѓе, од оние кои може да имаат помала уста, некој што носи протези, протеза за постари лица, деца кои почнуваат да ги губат млечните заби, до луѓе кои имаат неправилни заби, исто така погодни за чистење на забите на домашните миленици. ●Мека Глава●мека и флексибилна глава на четка нема да ги повреди непцата, ќе оди длабоко меѓу забите и ќе се исчисти сеопфатно. Designономски дизајн на рачката, лесен за држење и употреба.Четката за заби нежно ги чисти еруптирачките заби долж линијата на непцата, околу и на фиксни протези, малата глава на четката влегува во тешките области зад задните катници, осигурувајќи се дека не остануваат остатоци од храна. ●Пластична Рачка€Добар ефект на чистење, одржувајте ги забите чисти, рачката е изработена од квалитетен пластичен материјал, цврст и стабилен, цврст и отпорен на абење, практичен за употреба.четката за заби има добра способност за чистење, погодна за луѓе со протези, протези за стари лица, луѓе со неправилни заби, луѓе со мали усти итн.


Клучни карактеристики

Item Type:
Toothbrush Set
Material:
Plastic
Style:
One tufted toothbrush, one interdental toothbrush
Users:
Implants, orthodontic patients, children with tooth replacement
Efficacy:
Cleans teeth, cleans stubborn stains between teeth, and maintains oral health.
Package List:
1 x Tufted Toothbrush1 x Interdental Toothbrush

Слични производи во категоријата