• Со попуст
  • Неодамнешно
ДОТУЛОТ СЛЕДЕН СЛУЧАЈ УСЛОВИ ПАТУВАЕ ПАТУВАЕ ОРТОДОНТИЧКИ КАТЕН ПРОТИВНА БАТ БАТ БАСТ ЛЕСНИОТ ЗА СВЕТСКИ СОСТОЈБИ ПРОИЗВОДСКИ ДЕНТАЛНИ ДЕНТАЛНИЦИ ЗА НЕВИСТИЛНИ ?

ДОТУЛОТ СЛЕДЕН СЛУЧАЈ УСЛОВИ ПАТУВАЕ ПАТУВАЕ ОРТОДОНТИЧКИ КАТЕН ПРОТИВНА БАТ БАТ БАСТ ЛЕСНИОТ ЗА СВЕТСКИ СОСТОЈБИ ПРОИЗВОДСКИ ДЕНТАЛНИ

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Случај за заштита на протеза, пластична кутија за складирање за заби лажни заби за складирање на заби Оваа ставка е забна заграда, која е изработена од врвен материјал, издржлив и практичен за долгорочна употреба Компактна големина, лесно за да носите. Погоден за патување, патување, кампување, деловно патување и други активности на отворено. лажни заби за складирање на заби Невидлива кутија за стражари на заби кутија за уста. Мулти-функционална и разноврсна, не може да се користи за складирање на ортодонтски држач, но и за одржување на протези, загради и така натаму. Случај за заштита на протеза, пластична кутија за складирање за заби лажни заби за складирање на заби Оваа ставка е забна заграда, која е изработена од врвен материјал, издржлив и практичен за долгорочна употреба. Компактна големина, лесно за да носите. Погоден за патување, патување, кампување, деловно патување и други активности на отворено. лажни заби за складирање на заби Невидлива кутија за стражари на заби кутија за уста. Мулти-функционална и разноврсна, не може да се користи за складирање на ортодонтски држач, но и за одржување на протези, загради и така натаму.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата