• Со попуст
  • Неодамнешно
Комплет за поправка на забите, привремен комплет за поправка на забите, привремени монистра за поправка на забите за исчезнати скршени заби заби за полнење на заби?

Комплет за поправка на забите, привремен комплет за поправка на забите, привремени монистра за поправка на забите за исчезнати скршени

 
DEN 95.84

Количината на стоката
Това е достапна

Еколошка и здрави материјали : сигурен материјал, безбеден и нетоксичен, деградибилен, може да трае неколку месеци Комплет за поправка на забите : Не се потребни фиоки или алгинатни впечатоци. Не се потребни посебни алатки или опрема. Може да се користи и за играње улоги, DIY, правење модели. Лесен за употреба : Лесно за работа, повеќето клиенти можат да создадат нов заб за неколку минути. Безбеден и нетоксичен : Овој производ е безбеден, нетоксичен и безопасен. Ве молиме слободно користете го. Не е потребен посебен третман ако безгрижно се проголта, овој производ е деградирачки, производите за деградација можат да се метаболизираат надвор од телото. Користете кога има вистински заби наоколу. Користете ја вистинската температура за да можете лесно да ги обликувате забите. Ако температурата е висока, материјалот е премногу мек премногу тенок, не е лесен за обликување; Ако температурата е премногу ниска, материјалот е премногу тврд; Ве молиме обидете се. Според големината на забите што недостасуваат, ставете го во врела топла вода. Промешајте со лажица неколку пати и материјалот ќе се спои.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата