• Со попуст
  • Неодамнешно
Шест Пептиден Серум, 24к Златен Серум За Лице Со Хијалуронски Серум, Навлажнување На Кожата На Колаген За Дење И Ноќе, Темните Кругови Против Стареење Го Намалуваат ?

Шест Пептиден Серум, 24к Златен Серум За Лице Со Хијалуронски Серум, Навлажнување На Кожата На Колаген За Дење И Ноќе, Темните

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

ОБЕЗБЕДЕТЕ МНОГУ КОЛАГЕН : Висока чистота и свеж колаген, градежен блок за младешка кожа без брчки Ефикасно ги намалува фините линии, спречува брчки, ја подобрува лабавата кожа, ја крева и навлажнува кожата и го забавува стареењето. ДОСТАПНИ СЕ ЧУВСТВИТЕЛНИ МУСКУЛИ : Богати со есенцијални состојки како што се шест пептиди и хијалуронска киселина, безбедно и без стимулација на кожата.Погоден за повеќето типови кожа, со поблаги состојки. ПРЕДЛОЗИ за УПОТРЕБА : за различни намени, може да се користи директно или да се меша со крем, лосион, вода итн. Навлажнувачот за лице од 24 карати дава подобри резултати кога се користи со дневен крем. ЕФИКАСНИ и ЕКОНОМИЧНИ ПРОИЗВОДИ : ја крева и затегнува вашата кожа, лесна за употреба. Нанесете двапати дневно за интензивна влага и ќе забележите како вашата кожа постепено станува поцврста, помека и помазна. ЧИСТ ДИЗАЈН : дизајн на Капка за лесно и хигиенско одржување на серумот.Подобрете ја грубоста на кожата на лицето, како и дупките и разните микрожлебови предизвикани од ослабената поправка на кожата поради одливот на колагенски протеин. Опис : кога траги од години стануваат видливи секој ден, дали сте длабоко вознемирени од вашите проблеми со кожата како што се стареење, темнина и досада, повеќе не еластични? Ако одговорот е да, искрено го препорачувам Ова Шест Пептиди Серум 24к Злато, кое е богато со основни состојки како што се шест пептиди и хијалуронска киселина. Овој производ ефикасно ги намалува фините линии, спречува брчки, ја подобрува лабавата кожа, ја крева и навлажнува кожата, ја одржува цврста и хидрира и го забавува стареењето. Функции : ефикасно ги намалува фините линии, спречува брчки, ја подобрува лабавата кожа, ја крева и навлажнува кожата и го забавува стареењето.


Клучни карактеристики

Item type:
LANBENA Six Petides Serum 24 Karat Gold
Main components:
water, butylene, hydrolysed vegetable protein, L-arginine, N-methyl -L-serine, hyaluronic acid etc.
Main function:
reduce fine lines, prevent wrinkles, improve loose skin, lift and moisturize the skin, slow down aging etc.
Net weight:
15 ml
Package size:
Approx. 8 x 2.5 x 2.5 cm
Package weight:
Approx. 32g

Слични производи во категоријата