• Со попуст
  • Неодамнешно
ЈИНКЕ Водич Чешли Чешли За Вал Машини Тримери, Премија Со Метал Клип - 1 &засилувач; 1/4 1 &засилувач; 1/2 2, БР. 16 БР. 12 БР. 10 Одговара На Повеќето Големина Вал Клиперс Сечењ?

ЈИНКЕ Водич Чешли Чешли За Вал Машини Тримери, Премија Со Метал Клип - 1 &засилувач; 1/4 1 &засилувач; 1/2 2, БР. 16 БР. 12 БР. 10 Одговара

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

МОДЕЛ НА АДАПТАЦИЈА : чешлите За Водичи За Сечење се дизајнирани за Повеќе модели Вал/Суркер Машинки за Коса, Врвните Водичи за Сечење ќе одговараат На сечилата за сечење со Најголема Големина 6 ГОЛЕМИНИ ОПЦИОНАЛНО : дозволете лесно да ја скратите секоја должина на косата на лицето, тие вклучуваат 1.75 во & 2 во & 2. ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН : Изработен од висококвалитетен КОМПЈУТЕР и метални материјали, Издржлив и лесен за чистење, Средна цврстина, за да се осигура дека лицето нема да биде изгребано за време на употребата. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : Со Метален Клип, Водилките за Сечење се прецизно прилагодени и измерени, Совршено се вклопуваат лесно за прицврстување и полетување. Удобен за употреба, брзо и ефикасно. УСЛУГИ НА КЛИЕНТИТЕ : ветуваме дека ќе обезбедиме услуги за обезбедување квалитет на производот. Ако имате било какви други прашања, ве молиме контактирајте со нас во секое време.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата